Affaldssortering shopping

Affaldssortering skal være en naturlig del af indretningen. Gør det nemt for kunderne

Overlad affaldssortering til specialisterne. Du har nok andre gøremål

Både inde i shoppingcentret og ude på parkeringspladsen er der behov for affaldssortering. Det kræver meget håndtering. Investér i effektive affaldssystemer tilpasset de udfordringer, som I står overfor. Vi har nemlig mere end 10 års erfaring i udvikling af affaldssortering til shopping og detailbutikker. Oplev hvor nemt det bliver med et Bica affaldsløsninger.

Stilren og praktisk affaldssortering shopping

Få den rigtige affaldssorteringsløsning, der passer til budgettet og indretningen

Hvilken affaldssorteringsløsning der er mest effektiv for jer, afhænger af butikken eller centerets indretning og adfærden blandt kunderne. Vi anbefaler jer ikke en løsning, før vi kender svarene på de vigtigste spørgsmål.

multiple-users-1

Hvor mange kunder skal benytte løsningen?

Det er vigtigt for os at vide, hvor mange kunder og medarbejdere, som I forventer skal bruge affaldsløsningerne. Det betyder meget i forhold til, hvor mange affaldsbeholdere, vi anbefaler jer.

Hvordan er adfærden hos kunderne?

For at kunne anbefale jer den mest effektive placering af affaldsbeholderne skal vi vide, hvor og hvordan kunderne fysisk færdes. Er der knudepunkter, hvor mange mennesker samles og er der områder, hvor der ikke færdes særligt mange? 

Hvordan er bygningen indrettet?

Det er væsentligt for os at konkretisere, hvordan butikken eller shoppingcenteret er indrettet. Hvor mange ind- og udgange er der? Hvor mange caféer og restauranter findes der? Er der steder, hvor affaldsmængderne er større end andre steder? 

cleaning-woman

Hvem er ansvarlig for driften af løsningen?

Det er vores fornemmeste opgave at anbefale dig en løsning, der sparer dig tid og ressourcer. Derfor er det afgørende at vide, hvem der ansvarlig for at tømme affaldsbeholderne, og hvem der tager sig af rengøringen? Og hvordan du håndterer affaldssortering i dag?

Hvad er dit budget for affaldssortering?

Det er altafgørende for os at tilbyde en løsning, der lever op dine budgetkrav. Derfor er vi nødt til at have nogle rammer at arbejde indenfor, så vi kan anbefale dig det bedst mulige til budgettet.

Skalerbar affaldssortering

Én løsning til alle typer affald. Nu og i fremtiden

 

Kravene til affaldssortering ændrer sig løbende, og det gør jeres behov måske også. Måske udvider i eksisterende lokaler og dermed har brug for at udbygge affaldsløsningen? Med Bica er du garanteret én fleksibel løsning, som du altid kan skalere op eller ned.

Affaldssystemet er bygget op af moduler, og det er let at koble flere eller færre beholdere på løsningen. Så du behøver ikke at bekymre dig, om du skal sortere flere slags affald i fremtiden. Det løser vi.

Virksomheder og institutioner vi har hjulpet med affaldssortering

Hvorfor Bica?

5 årsager til at vælge Bica

hand-expand

Frontdøre med soft-close funktion

Takket være frontdørene opnår du, som udskrifter poserne, en ergonomisk korrekt arbejdsstilling. Med den monterede soft-close lukkes dørene langsomt og roligt i en glidende bevægelse, så ingen fingre kommer i klemme.

Modulopbyggede affaldssystemer

Bica er modulopbygget, og du kan få en affaldssorteringsløsning med netop det antal fraktioner, du har brug for. Ændrer behovet sig, kan du altid tilpasse løsningen og tilkoble flere beholdere med vores smarte magnetsystem.

cog

Justerbare fødder og skjulte hjul

Bica er udviklet med skjulte fødder og hjul, som ikke kommer i kontakt med affaldet og samtidigt giver et stilrent udtryk. Du kan nemt justere fødderne, så du opnår den rette højde, og hjulene gør systemet flytbart for nem rengøring.

Robuste og tidsbesparende poseholdere

For at sikre at poserne ikke glider af, er Bica udviklet med stærke poseholdere, der er nemme at håndtere. Det sparer dig både tid og kræfter, når du tømmer poserne.

cleaning-spray

Fremstillet i pulverlakeret stål

Bica er designet i pulverlakeret stål, der er et særdeles slidstærkt materiale, som sikrer løsningerne lang levetid. Samtidigt er det et materiale, der er nemt at rengøre og giver minimal vedligeholdelse.

Gør affaldssortering til en del af indretningen

Affaldssortering er god stil. Det er vores løsninger også – tidløst og stilrent design.

Typiske spørgsmål og svar

I Danmark skal vi sortere vores affald i 10 forskellige typer:

  • Madaffald
  • Restaffald
  • Glas
  • Papir
  • Pap
  • Mad- & drikkekartoner
  • Plast
  • Metal
  • Farligt affald
  • Tekstilaffald

Dette gælder både i din private husstand og i virksomhederne samt offentlige institutioner. Vil du vide mere om de 10 forskellige typer affald og blive klogere på, hvad der sker med affaldet efter sortering, så læs mere her: De 10 affaldstyper.

Danske virksomheder skal sortere alt husholdningslignende affald, som vi kender det fra vores private bolig. Disse regler trådte for alvor i kraft i udgangen af 2022. Langt de fleste kommuner er kommet godt i gang med affaldssortering og opsætning af affaldscontainere. Nu skal medarbejdere vænne sig til at sortere sit affald, når de går på arbejdet. Den enlige indendørs skraldespand på kontoret under skrivebordet skal skiftes ud med et affaldssorteringssystem placeret centralt. Derved samles flere fraktioner i et affaldssystem for effektiv affaldssortering.

Det er meget forskelligt fra virksomhed til virksomhed hvilke behov, der skal dækkes i forhold til affaldssortering. 

Læs her hvordan du som virksomhed, kommer godt i gang med affaldssortering: Guide: Kom i gang med affaldssortering.

 

Danske virksomheder skal sortere affald fra 31. december 2022. Virksomheder skal affaldssortere som vi kender det fra vores egen private husholdning. Dette giver rigtig god mening, men kræver naturligvis nogle ændrede vaner for medarbejderne.

Den enlige skraldespand ved skrivebordet er fortid, og vi skal i stedet bevæge os længere væk for at komme af med papir, plast og madaffald. Det behøver nu ikke være besværligt. Vi skal begynde at tænke affaldssortering som en naturlig del af hverdagen og indretningen på kontoret, i skolen, på sygehuset og i kantinen.

Er I ikke kommet i gang med affaldssortering endnu? Så læs vores guide her: Kom i gang med affaldssortering.

Vil du vide mere?

Spørg vores specialist i affaldssortering i private virksomheder.

Jeppe Friis

Jeppe Friis

Sales Manager

+45 2684 1000

jf@bicasolutions.dk

Fra affald til ressourcer

Vælg en affaldssorteringsløsning, der tager hånd om din sektors specifikke behov

Vil du høre om løsninger, der gør affaldssortering nemmere?

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed. Vi tilbyder altid gratis rådgivning i forhold til valg af affaldsløsning, der matcher jeres behov og budget.

Udfyld formular og bliv kontaktet indenfor 1-2 hverdage.

Vi arbejder desuden tæt sammen en række forhandlere landet over. Forhandlerne tilbyder bl.a. konsulentbesøg og salg via webshop og fysiske butikker.