Øvrige affaldsspande

Den enkeltstående skraldespande på kontoret er efterhånden et sjældent syn. Alligevel kan der være behov for små skraldespande enkelte steder, hvor affaldsmængderne er små. Vi har et lille udvalg af affaldsspande i forskellige størrelser, men vi anbefaler til enhver tid kildesortering, så vidt det er muligt.

Små skraldespande til kontoret

Vi har et mindre udvalg af enkeltstående skraldespande, nogle med åben top og andre med pedal. De findes i mange forskellige størrelser for at afdække det givne behov. Mange foretrækker at bruge små pedalspandende til områder, hvor det er blandet restaffald. Låget og den kontaktfrie pedal gør, at lugtgener minimeres og bananfluer holdes væk. Papir skraldespandende er med åben top og er udført i plast og rustfri stål, alt efter hvad der passer bedst til jeres behov. 

Vi kan ikke prale med at have til største udvalg af papirkurve til arbejdsstationer, til gengæld har vi nøje udvalgt dem, som vi forhandler. Vi kigger altid på forskellige parametre såsom materiale kvalitet, genanvendelighed, funktion (poseholder etc), og så naturligvis design og æstetik. Vi mener derfor at have et lille, men eksklusivt udvalg af affaldsspande og skraldespand kontor. 

Kontor skraldespand, der hvor sortering ikke giver mening

Bica anbefaler altid at placere skraldespande til sortering frem for enkeltstående, men der er nogle steder, som under skrivebordet osv. hvor en helt simpel og enkel skraldespand er nødvendig. Alternativet til en lille skraldespand kan også være vores mindre væghængte sorteringsenheder, som let kan passe til kontoret, skoleklassen og andre steder, hvor der er mangel på plads. Det vigtigste i denne sammenhæng er, at de enkeltstående affaldsspande kune bruges en slags affald, fx papir, pap, plast eller restaffald. 

Hvorfor er affaldssortering godt? 

Affaldssortering er godt for miljøet, da vi ved sortering af genbruge og genanvende endnu mere affald. Derved bliver affald en ressource. De fleste kommuner stiller i dag affaldsspande til rådighed udenfor virksomhederne, som er inddelt i forskellige affaldssorterende kategorier. Der er her tale om mad-, papir- og plast/emballageaffald som minimum. Faktisk så kan næsten 90 % af alt dit tørre husholdningslignede – dvs. plast, pap, papir og metal – genanvendes og bruges til fremstilling af nye produkter. Alt det våde affald – dvs. dine madrester og andet organisk affald – kan alt sammen omdannes til biogas. Det giver altså med andre ord god mening at sortere dit affald.