Den offentlige sektor

Gør affaldssortering nemmere i den offentlige sektor

Affaldssortering på sygehus

Mere end 10 års erfaring i affaldssorteringsløsninger til offentlige institutioner

Hos Bica får du rådgivning af specialister, der kan rådgive dig om det meste inden for affaldshåndtering til offentlige institutioner. Spørg os om alt fra, hvor mange affaldsbeholdere du behøver til hvor du placerer dem mest effektivt. Vi har styr på lovgivningen og erfaring med offentlige udbud

Fra sur pligt til ren fornøjelse

Vælg en brancheløsning og få affalds­sortering, der opfylder dine brugeres specifikke behov

Hvorfor Bica?

5 årsager til at driftsledere elsker Bica

hand-expand

Frontdøre med soft-close funktion

Takket være frontdørene opnår du, som udskrifter poserne, en ergonomisk korrekt arbejdsstilling. Med den monterede soft-close lukkes dørene langsomt og roligt i en glidende bevægelse, så ingen fingre kommer i klemme.

Modulopbyggede affaldssystemer

Bica er modulopbygget, og du kan få en affaldssorteringsløsning med netop det antal fraktioner, du har brug for. Ændrer behovet sig, kan du altid tilpasse løsningen og tilkoble flere beholdere med vores smarte magnetsystem.

cog

Justerbare fødder og skjulte hjul

Bica er udviklet med skjulte fødder og hjul, som ikke kommer i kontakt med affaldet og samtidigt giver et stilrent udtryk. Du kan nemt justere fødderne, så du opnår den rette højde, og hjulene gør systemet flytbart for nem rengøring.

Robuste og tidsbesparende poseholdere

For at sikre at poserne ikke glider af, er Bica udviklet med stærke poseholdere, der er nemme at håndtere. Det sparer dig både tid og kræfter, når du tømmer poserne.

cleaning-spray

Fremstillet i pulverlakeret stål

Bica er designet i pulverlakeret stål, der er et særdeles slidstærkt materiale, som sikrer løsningerne lang levetid. Samtidigt er det et materiale, der er nemt at rengøre og giver minimal vedligeholdelse.

Hvilken løsning skal du vælge?

65 liter eller 95 liter affald? Væghængte eller fritstående? Hvor mange eller hvor få beholdere? Hvad skal der stå på piktogrammerne? Hvor skal de placeres henne? Vores specialister vejleder dig fra første spørgsmål til den færdige løsning.

Affaldssorteringssystem i et kontormiljø i virksomhed

Affaldssortering behøver ikke at være besværligt

Selv om affaldssortering er en nem måde at gøre noget godt for klimaet, er mange trætte bare ved tanken. Det er ærgerligt for med enkle midler, kan du faktisk gøre det nemt for dine brugere. Vi hjælper dig gerne. For eksempel kan vi sørge for piktogrammer og adfærdsguides, så dine brugere ikke er i tvivl om, hvad der skal i hvilke beholdere. Og vi sparrer også gerne med dig om, hvordan du placerer beholderne mest effektivt i forhold til brugernes behov.

Fra affald til ressourcer

Det var vigtigt for os at gøre det så nemt som muligt at håndtere affaldet for vores rengøringspersonale. Det må vi sige er tilfældet.

Richard, Afdelingsleder (Bygningstjenesten), Mercantec

Om os

Vi mener affald er en ressource. Gør du?

 

Affald er et kæmpe problem. Men det er også et enormt potentiale. Eksempelvis kan vi lave plastflasker til biomaterialer. Madrester til biogas. Gammelt papir til papirmasse i nye produkter. Hvis vi vil.

Men det kræver, at vi bliver bedre til at sortere vores affald. Også når vi er i skole, på sygehuset eller hos borgerservice.

Det er derfor, vi er her. I mere end 10 år har vi udviklet løsninger, der gør det nemmere at affaldssortere.

Se, hvordan vi har hjulpet andre med effektiv affaldssortering

Vil du høre om løsninger, der gør affaldssortering nemmere?

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed. Vi tilbyder altid gratis rådgivning i forhold til valg af affaldsløsning, der matcher jeres behov og budget.

Udfyld formular og bliv kontaktet indenfor 1-2 hverdage.

Vi arbejder desuden tæt sammen en række forhandlere landet over. Forhandlerne tilbyder bl.a. konsulentbesøg og salg via webshop og fysiske butikker.