Alle fordele ved Bica

Derfor er Bica affaldsløsning det rigtige valg for virksomheden

Derfor skal I have affaldssortering til kontor

Alle fordele ved Bica

Lad os gøre det nemt for jer at affaldssortere på arbejdet

Vi har her samlet alle fordele ved et indendørs Bica affaldssorteringssystem. Vores stilrene affaldsbeholdere er nemlig udviklet og designet specifikt til kontormiljøer, uddannelsesinstitutioner, sygehuse, hospitaler, lufthavne og lignende miljøer. Affaldsløsningerne kan holde til hverdagens brug og indgå som en naturlig del af indretningen.

Fra affald til ressourcer

Det var afgørende for os at inddrage vores halpersonale i valget af affaldsløsning. Her var der ingen tvivl om, at Bica opfyldte alle krav og behov for nem og ergonomisk håndtering.

Henrik Munksgaard, Chief Operation Officer (Driftchef), MCH

Affaldssortering gjort nemt

Modulopbygget affaldssortering i tidløst design og med god ergonomi

Udforsk vores Bica affaldssorteringsløsninger

Dansk design med fokus på funktionalitet og kvalitet

Derfor er brugerne vilde med Bica

Brugervenlig og fleksible

Kombinér beholdere efter behov

Bica affaldsbeholdere kan kobles sammen efter behov ved hjælp af kraftige magneter. Fordelen ved denne fleksibilitet er, at behovet i virksomheden kan ændre sig over tid og derved er det nemt at tilkøbe og/eller udskifte affaldsbeholdere. Affaldssystemet vil stadig fremstå med rene linjer, da sokkel og topkant flugter med hinanden. 

Forskellige rumindhold og indkast

Det er meget forskelligt hvor store mængder affald, man har alt efter, hvor affaldsbeholderne placeres. Derfor fås Bica affaldsbeholdere også med forskellige rumindhold og med forskellige åbne indkast. Det kan være en fordel med en større beholder til madaffald i en kantine end i et kontormiljø.

Låg med gasdæmper

Låget på langt de fleste Bica affaldssorteringssystemer er udstyret med gasdæmper for lydløs og rolig lukning. Det giver brugeren en behagelig oplevelse og øvelsen vil ikke forstyrre øvrige kollegaer.

Låg til organisk affald

Undgå lugtgener og bananfluer ved sortering af madaffald ved at vælge en affaldsbeholder med løftelåg. Låget findes som et løftelåg, eller i en løsning med håndfri betjening ved hjælp af fodpedal. På den måde vil lugten fra madaffald blive reduceret betragtelig. 

Derfor er arkitekterne vilde med Bica

Et integreret møbel

Stilrent og tidløst design

Den enlige skraldespand er på vej ud og affaldssorteringsmøbel flytter ind. Det kræver mere af designet: Kræver mere plads og skal kunne indgå naturligt i indretningen. De glatte overflader og rene linjer i Bica designet gør det lettere at integrere på arbejdspladsen.   

cog

Skjulte hjul, fødder og hængsler

Du kan ikke se nogle synlige hængsler, og bag soklen er fødder og hjul skjulte. Dette er helt bevidst for at opnå en stilren affaldsbeholder rene linjer gennem hele designet. Den solide sokkel når helt til gulv og er med til at skjule smuds og støv. Ved hjælp af de monterede hjul, kan beholderen nemt flyttes ved rengøring.

Fremstillet i pulverlakeret stål

Løsninger er fremstillet i stål med en tykkelse på kun 1,3 mm. Den smalle stålplade giver affaldsløsningen en skarp finish og gør den lettere i sit udtryk. Stålet til toppen og soklen har en tykkelse på 1,5 mm for at skabe bedre stabilitet.

Ingen synlige affaldsposer

På en Bica affaldsbeholder er ingen poser synlige udvendigt takket være låget øverst på beholderen. Dermed bevares det stilrene design, hvor man undgår at kigge på krøllede poser.

Design efter jeres behov

Det er muligt at få customized en affaldssorteringsløsning, som imødekommer de behov for sortering, som netop I har. Måske I ønsker at få logo integreret, har et bestemt ønske til størrelsen eller en anden form for låg på affaldsbeholderen. Langt de fleste ønsker kan lade sig gøre.

Derfor er servicepersonalet vilde med Bica

Ergonomi og vedligehold

hand-expand

Frontdør med soft close

Affaldsbeholderne er udstyret med frontdøre for ergonomisk korrekt tømning. Derved undgår rengøringspersonalet at tage den fyldte pose op fra toppen i strakt arm, men i stedet blot kan trække posen ud ad frontåbningen. Dermed opnås en optimal arbejdsstilling for personalet. Frontdørene er ydermere udstyret med soft close for lydløs og rolig lukning.

Integrerede og stærke poseholdere

I mange tilfælde vil en fyldt pose glide af poseholderen, hvilket er virkelig irriterende. Den integrerede poseholder i en Bica affaldsbeholder er kvadratisk hvilket gør, at posen ikke glider af. Ved tømning vippes poseholderen blot op og posen kan løftes af.

Inderbeholdere med håndtag

I en lang række af Bica affaldsbeholderen er der mulighed for at indsætte inderbeholdere i forskellige størrelser. Det kan være en fordel ved sortering af skarpe genstande som glas og metal eller hvis man ønsker yderligere opdeling. Inderbeholderne er udstyret med håndtag for nem håndtering ved tømning.

cleaning-spray

Høj hygiejne og minimal vedligeholdelse

Bica affaldsbeholdere er fremstillet i pulverlakeret stål, som ikke kun er et slidstærkt og holdbart materiale. Stål er også utrolig nemt at gøre rent med en opvredet klud og kræver ikke meget vedligeholdelse. Takket være de monterede hjul er affaldsløsningen flytbar ved støvsugning og gulvvask.

Populære beholdere til effektiv affaldssortering

Produkterne er designet, så de er nemme at kombinere og koble sammen til ét affaldssystem.

Typiske spørgsmål og svar

Ja, det kan I godt. Hvis en gasdæmper, poseholder, hjul eller lignende skulle gå i stykker, har I mulighed for at købe Bica reservedele til jeres affaldsløsninger.

Ja, det kan I godt. Det er muligt at få skræddersyet affaldsbeholderne efter jeres ønsker. Herunder også påsætning af virksomhedens logo. 

Som standard farver tilbyder vi Bica affaldssorteringsløsninger i antracit og sort. Hvis I ønsker en anden RAL farve, kan det sagtens lade sig gøre. Der opkræves blot en merpris for løsningen. 

Vil du vide mere?

Spørg vores specialist i affaldssortering til virksomheder.

Jeppe Friis

Jeppe Friis

Sales Manager

+45 2684 1000

jf@bicasolutions.dk

Fra affald til ressourcer

Vælg en affaldssorteringsløsning, der tager hånd om din sektors specifikke behov

Vil du høre om løsninger, der gør affaldssortering nemmere?

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed. Vi tilbyder altid gratis rådgivning i forhold til valg af affaldsløsning, der matcher jeres behov og budget.

Udfyld formular og bliv kontaktet indenfor 1-2 hverdage.

Vi arbejder desuden tæt sammen en række forhandlere landet over. Forhandlerne tilbyder bl.a. konsulentbesøg og salg via webshop og fysiske butikker.