Vi mener affald er en ressource. Gør du?

Affald er et kæmpe problem. Men det er også et enormt potentiale. Vi vil være med til at skabe forandring og gøre det nemmere for virksomheder og offentlige institutioner at sortere affald. Det skal ikke være besværligt. Det skal være ligetil, tilgængeligt og nemt for brugerne. Kort sagt: En naturlig del af hverdagen.  

Det er derfor, vi er her. I mere end 10 år har vi udviklet stilrene og fleksible affaldssorteringsløsninger, der passer ind på kontoret, hospitalet, teateret, uddannelsesinstitutionen og ude i skolegården.

Ledig stilling som Direktør Operations

Vi styrker organisationen og søger en Direktør Operations, der får ansvar for Økonomi, Supply Chain, Productmanagement, Data/ERP/AI og Kundecenter. Direktøren vil sammen med den nuværende direktør sideordnet drive virksomheden med reference til bestyrelsen.

For at lykkes i stillingen er det vigtigt at få et godt og tillidsfuldt samarbejde med virksomhedens nuværende direktør, så Bica fortsat udvikler sig frem mod en skalerbar og international virksomhed med et stærkt brand.

Indendørs affaldssortering skaber bedre indeklima

Bica er på en mission

Vi vil gøre affaldssortering nemmere på arbejdspladsen med markedets flotteste og mest fleksible affaldssorteringsløsninger.

Med vores løsninger vil vi gøre affaldssortering til en naturlig del af hverdagen og indretningen hos virksomheder, kommuner, regioner og skoler. Altid med det mål for øje at lave affald om til ressourcer. 

Vi ved godt, at klodens affaldsproblem ikke er løst med pæne og praktiske løsninger alene. Der skal mere til. Vi skal ændre mentaliteten og øge motivationen. Vi skal give gode grunde til at affaldssortere og fjerne de dårlige undskyldninger. Det er den mission, vi er på. Og vi håber, du vil være med. 

Gør affaldssortering til en del af indretningen

Affaldssortering er god stil. Det er vores løsninger også. Affaldsbeholdere skal ikke gemmes væk. De skal placeres synligt, hvor brugerne færdes og får øje på dem. Det stiller store krav til designet. Affaldsbeholderne skal være en del af indretningen og indgå naturligt i hverdagen.

Derfor har vi udviklet den modulære Bica-serie, som du kan tilpasse, som du vil. Med de glatte overflader og rene linjer vil de passe ind i de fleste rum uden problemer. 

Sådan blev Bica til

En rigtig opfinder løser et problem for en bestemt gruppe mennesker. Sådan en opfinder er herningenseren Carsten Jansen. Han stiftede i 2008 virksomheden Carbi, og i 2014 udviklede han Bica-serien for at imødekomme behovet og den stigende efterspørgsel på at sortere affald i flere fraktioner. Igennem årene har sortimentet vokset sig stort og inkludere mange modeller med forskellige funktioner. Men en ting er sikkert. Udgangspunktet er det samme: Affaldssortering skal være nemt og designmæssigt passe ind i indretningen.

Krav om affaldssortering stiller krav til os alle sammen

Med de nye kildesorteringskrav er det tid til at sige farvel til den enkeltstående skraldespand og goddag til nye affaldssorteringsløsninger. Men inden du hilser de nye løsninger velkomne, kan du med fordel gøre dig nogle overvejelser. Hvor meget plads tager løsningen? Kan løsningen udvides, hvis sorteringskravene ændrer dig? Og hvilke materialer er løsningen lavet i? Hos Bica har vi altid disse aspekter med i vores udvikle af løsninger og rådgivning til kunderne. 

Bica løser udfordringen med affaldssortering i virksomheden

Dansk design med fokus på funktionalitet og kvalitet

 

Hvorfor Bica?

Flere grunde til at vælge os

style-one-pin-global

Samlet løsning – en leverandør

Vi kan levere alt til den samlede affaldssorteringsløsning. Direkte levering af fleksible affaldssystemer, piktogrammer, poser, tilbehør og reservedele.   

Gratis rådgivning og konsulentbesøg

Er I usikre på antallet af affaldsbeholdere og placeringen af dem? Så kontakt os for gratis rådgivning. Vi kommer også gerne på besøg for at afdække jeres behov. 

Lagerførende i Danmark

Vi har et stort udvalg af Bica affaldsbeholdere på lager i Herning. Herfra leverer vi fra dag til dag. Ved bestillingsvarer er leveringstiden ca. 5-6 uger.  

Dansk design og funktionalitet

Vi har igennem de seneste mange år designet og udviklet affaldssorteringsløsninger og ved, hvad der virker og er efterspørgsel efter. Vores produkter er udviklet i tæt samarbejde med arkitekter, servicepersonale og ikke mindst brugerne.   

Mulighed for specialdesign

Står I med et helt konkret ønske til en totalløsning indenfor affaldssortering, så kan vi også hjælpe med det. Måske du har et specifikt ønske til indkastet, eller ønske om en unik farve eller logo på affaldsbeholderen. Så klarer vi også det.

Ansvarlighed

Vi har en klar ambition om at understøtte den bæredygtige udvikling i alt hvad vi gør. Vi har løbende forskellige tiltag i gang, der skal være med til at mindske vores klimaaftryk.

Er jeres virksomhed klar til affaldssortering?

Vi står klar til at rådgive jer hele vejen. Vi hjælper med at afdække jeres behov, så I får en effektiv affaldsløsning, der overholder lovgivningen og holder mange år frem.

Find produkter og sammensæt løsning!

Kontakt os for tilbud på en totalløsning!

Find inspiration i vores brochure

Affaldssortering er god stil. Det er vores løsninger også...

Vil du høre om løsninger, der gør affaldssortering nemmere?

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed. Vi tilbyder altid gratis rådgivning i forhold til valg af affaldsløsning, der matcher jeres behov og budget.

Udfyld formular og bliv kontaktet indenfor 1-2 hverdage.

Vi arbejder desuden tæt sammen en række forhandlere landet over. Forhandlerne tilbyder bl.a. konsulentbesøg og salg via webshop og fysiske butikker.