SEO Do Not Delete

Produkter

Udforsk vores sortiment indenfor affaldssortering i nordisk design fremstillet i pulverlakeret stål og med funktionelle detaljer som frontdøre med soft close, skjulte hjul og integrerede poseholdere. Vi har skabt en serie af affaldssorteringsløsninger, der gør sortering nemmere på kontoret, uddannelsesinstitutionen og på udendørs arealer. Vi tilbyder totalløsninger indenfor affaldssortering, herunder poser, piktogrammer, tilbehør og reservedele.

Affaldssortering indendørs

Optimér arbejdspladsen med en effektiv løsning til indendørs affaldssortering. Med et Bica affaldssorteringssystem bliver affaldssortering nemmere på kontoret, uddannelsesinstitutionen, lufthavnen og teateret. Vores beholdere til affaldssortering indendørs er stilrene, så de nemt kan passe ind i indretningen og kombineres efter behov, så I har en optimal løsning på indendørs affaldssortering i mange år frem.

24 ud af 50 produkter
Hent flere produkter

SEO Do Not Delete

Bica affaldsbeholdere løser affaldssortering i virksomheden

I en verden, hvor bæredygtighed og effektivitet skal gå hånd i hånd og kører parallelt i alle virksomheder, er det afgørende at vælge de rette løsninger til affaldssortering. Vi tilbyder innovative og praktiske løsninger indenfor affaldssortering, der imødekommer behovene hos brugerne og rengøringspersonalet. Vores affaldssystemer er designet med fokus på både æstetik og funktionalitet, hvilket gør dem til det ideelle valg for enhver moderne arbejdsplads, kulturhus, uddannelsesinstitution eller messecenter. Vi arbejder indenfor alle brancher i den private og offentlige sektor. Vores affaldssorteringssystemer er med til at løse udfordringen med affaldssortering i virksomhederne. Læs om hvordan vi har hjulpet private og offentlige virksomheder. 

 

De fleksible affaldsbeholdere i stilrent design passer ind i indretningen

Affaldssortering er god stil. Det er vores løsninger også. Den enlige skraldespand er dømt ude og affaldssorteringssystemet dømt inde. Affaldsløsningen skal ikke længere gemmes væk. Det skal placeres synligt, hvor brugerne færdes og kan få øje på den. Det stiller store krav til designet. Affaldssorteringen skal være en del af indretningen på kontoret, uddannelsesinstitutionen, musikhuset eller shoppingcentret. Med de glatte overflader og rene linjer vil de passe ind i de fleste rum uden problemer. Se vores udvalg af indendørs affaldssortering.

 

Alle fordele ved Bica affaldssortering indendørs

Lad os gøre det nemt for jer at affaldssortere i virksomheden. Bica affaldsbeholdere er designet til at kunne holde til hverdagens brug og indgå som en naturlig del af indretningen. Læs her om alle fordelene ved Bica affaldssortering.

Derfor elsker rengøringspersonalet Bica affaldssortering:

 • Frontdøre med soft close
  Affaldsbeholderne er udstyret med frontdøre for ergonomisk korrekt tømning. Derved undgår rengøringspersonalet at tage den fyldte pose op fra toppen i strakt arm, men i stedet blot trække posen ud ad frontdøren. Frontdørene er samtidig udstyret med soft close for lydløs og rolig lukning.
 • Integrerede og stærke poseholdere 
  I mange tilfælde vil en fyldt pose glide af poseholderen, hvilket er virkelig irriterende. Den integrerede poseholder i en Bica affaldsbeholder er kvadratisk hvilket gør, at posen ikke glider af.
 • Høj hygiejne og minimal vedligeholdelse
  Bica affaldsbeholdere er fremstillet i pulverlakeret stål, som ikke kun er et slidstærkt og holdbart materiale. Stål er også utrolig nemt at gøre rent med en opvredet klud og kræver ikke meget vedligeholdelse.

Derfor elsker medarbejderne Bica affaldssortering:

 • Kombinér affaldsbeholdere efter behov
  Bica affaldssystemer kan kobles sammen efter behov ved hjælp af kraftige magneter. Fordelen ved denne fleksibilitet er, at behovet i virksomheden kan ændre sig over tid og derved er det nemt at tilkøbe og/eller udskifte affaldsbeholdere.
 • Forskellige rumindhold og indkast
  Det er meget forskelligt hvor store mængder affald, man har alt efter, hvor affaldsbeholderne placeres. Derfor fås Bica affaldsbeholdere også med forskellige rumindhold og med forskellige åbne og lukkede indkast i forhold af låg.
 • Låg med gasdæmper
  Låget på langt de fleste Bica affaldssorteringssystemer er udstyret med gasdæmper for lydløs og rolig lukning. Det giver brugeren en behagelig oplevelse og øvelsen vil ikke forstyrre øvrige kollegaer.
 • Låg til organisk affald
  Undgå lugtgener og bananfluer ved sortering af madaffald ved at vælge en affaldsbeholder med løftelåg. Låget findes som et løftelåg, eller i en løsning med håndfri betjening ved hjælp af fodpedal. På den måde vil lugten fra madaffald blive reduceret betragtelig.

Derfor elsker indretningsarkitekter Bica affaldssortering:

 • Stilrent og tidløst design
  Den enlige skraldespand er på vej ud og affaldssorteringsmøblet flytter ind. Det kræver mere af designet: Kræver mere plads og skal kunne indgå naturligt i indretningen. De glatte overflader og rene linjer i Bica designet gør det lettere at integrere på arbejdspladsen.  
 • Fremstillet i pulverlakeret stål
  Løsninger er fremstillet i stål med en tykkelse på kun 1,3 mm. Den smalle stålplade giver affaldsløsningen en skarp finish og gør den lettere i sit udtryk. Stålet til toppen og soklen har en tykkelse på 1,5 mm for at skabe bedre stabilitet.
 • Skjulte hjul, fødder og hængsler
  Du kan ikke se nogle synlige hængsler, og bag soklen er fødder og hjul skjulte. Dette er helt bevidst for at opnå en stilren affaldsbeholder rene linjer gennem hele designet. Ved hjælp af de monterede hjul, kan beholderen nemt flyttes ved rengøring.
 • Design efter jeres behov
  Det er muligt at få customized en affaldssorteringsløsning, som imødekommer de behov for sortering, som netop I har. Måske I ønsker at få logo integreret, har et bestemt ønske til størrelsen eller en anden form for låg på affaldsbeholderen.

Der er altså adskillige grunde til at vælge Bica affaldssortering til virksomheden, så vi kan sortere endnu mere affald, som kan blive til nye ressourcer. Ved at vælge affaldssortering fra Bica, sigter du mod en mere bæredygtig udvikling i virksomheden. Vores affaldssystemer bidrager til at reducere affaldsmængderne, fremme genbrug og derved mindske miljøbelastningen. Samtidig har du en løsning mange år frem, og når du ønsker at udskifte affaldsløsningen, kan alle komponenter genanvendes til nye stålprodukter. 

 

Bica affaldssorteringssystemer er udviklet i tæt samarbejde med relevante aktører i markedet

Designet og funktionalitet i vores affaldssorteringssystemer er udviklet ud fra en efterspørgsel fra markedet. Ønsket var affaldsbeholdere i solidt materiale, som der kan holde i mange år frem og som er skabt i et tidløst design med innovative funktioner, der gør håndteringen nem. Bica affaldssystemer er udviklet i tæt samarbejde med relevante aktører i markedet, herunder medarbejdere, rengøringspersonale og indretningsarkitekter. Derved er alle aktører bragt i spil, så produktet bliver målrettet deres behov. Vi samarbejder desuden løbende med interessenter indenfor affaldssortering og -håndtering for derved hele tiden at være opdaterede på, hvad der rør sig i branchen, og vi derved kan tilpasse vores produkter hertil.  

 

Vi rådgiver virksomheder og offentlige institutioner i valg af affaldssystem

Med Bica affaldssortering skaber vi forandring og gør det nemmere for virksomheder og offentlige institutioner at sortere affald. Det skal ikke være besværligt. Det skal være ligetil og nemt for brugerne og rengøringspersonalet. Vi har i mere end 10 år rådgivet virksomheder indenfor den private og offentlige sektor i affaldssorteringsløsninger. Vi tilbyder gratis rådgivning og konsulentbesøg. Derudover har vi en lang række dygtige samarbejdspartnere, som forhandler vores produkter. Find en forhandler i nærheden af dig, eller kontakt os for en totalløsning på affaldssortering. 

 

Stilren udendørs affaldssortering gør sortering nemmere i det offentlige rum

Vores elegante udendørs affaldssortering er skabt i æstetisk flot design fremstillet i solidt stål, der er modstandsdygtig overfor vind og vejr. Vi har et bredt udvalg af affaldssystemer til udendørs brug, så affaldssortering bliver endnu nemmere i parker, gågader og andre udeområder. Bica affaldssortering findes med og uden askebæger og er udstyret med stærke poseholdere, der gør udskiftning af plastikposen endnu nemmere. Vores affaldssortering findes i forskellige størrelser, så vi har helt sikkert også en effektiv løsning til jeres sorteringsbehov.  

 

Totalløsninger indenfor affaldssortering 

Vi er totalleverandører i produkter indenfor affaldssortering. Ved Bica tilbyder vi en fleksibel løsning, hvor der er taget højde for alle behov og ønsker: Affaldssorteringssystem, affaldspiktogrammer, plastikposer og tilbehør. Så behøver du kun handle et sted. Vi er lagerførende af et bredt sortiment af vores produkter i Danmark. Skulle en del på affaldsbeholder gå i stykker, er vi også leveringsdygtige i reservedele, så du ikke behøver købe en helt ny affaldsbeholder. Vores affaldssortering er fleksibel og modulær, så hvis behovet for en eller to fraktioner mere opstår, kan du ved hjælp af stærke magneter koble dem sammen. Derved får du en løsning, der imødekommer fremtidens sorteringsbehov. Læs mere om os lige her.  


 

Hvorfor skal vi have indendørs affaldssortering?

I Danmark er det besluttet af myndighederne, at alle private husstande og virksomheder skal sortere deres affald. Beslutningen er taget med henblik på at kunne genanvende endnu mere affald til nye ressourcer, så vi kan nedbringe vores samlede CO2-udledning. Hos Bica har vi gjort det nemt for dig at implementere en effektiv og holdbar affaldsløsning, så du og din virksomhed eller institution ubesværet kan begynde at sortere jeres affald.

 

Indendørs affaldssortering til erhverv og institutioner

Når det kommer til affaldssortering indendørs, er det afgørende at have de rette skraldespande og beholdere for at gøre processen enkel og nem at håndtere. Vores Bica affaldsløsninger er skabt i tæt samarbejde med relevante aktører i branchen for at imødekomme behovene for indendørs affaldssortering. I mere end ti år har vi leveret effektive affaldssorteringssystemer til den private- og den offentlige sektor. Bica er absolut markedets bedste bud på en holdbar løsning af indendørs affaldssortering, når nu den traditionelle skraldespand skal afløses af affaldsspande til sortering.

 

 

Indendørs skraldespande er det nye møbel til kontoret

Man skal se affaldssortering som et møbel som så meget andet på kontoret – Det er nemlig kommet for at blive. Vores udvalg af indendørs affaldssystemer kombinerer funktionalitet med stilfuldt design. Vi tilbyder affaldsbeholdere, der passer ind i enhver indretning og gør indendørs affaldssortering til en naturlig del af medarbejdernes daglige rutine. Ved at implementere en effektiv affaldssorteringsløsning kan I aktivt bidrage til genanvendelse og reduktion af affaldsmængder. 

 

Indendørs beholdere til affaldssortering af alle behov 

Vores beholdere til affaldssortering indendørs er udviklet med henblik på nem håndtering og fleksibel anvendelse. Bica affaldssystemer og sorteringsskraldespande findes i forskellige kapaciteter og med forskellige detaljer som: 

 • Låg og fodpedal
 • Papirindkast
 • Rundt indkast
 • Åbent indkast
 • Frontdør med soft close
 • Indkast med automatisk lukning: Optimalt til fortroligt papir
 • Manuelt løftelåg
 • Væghængt
 • Bevægelighed på hjul
 • Fra enkelte moduler til sammenhængende
 • Kapacitet på op til 120 liter
 • Op til 11 fraktioner

Vores Bica affaldsbeholdere er fleksible og kan kombineres efter behov. Derudover er alle Bica affaldsbeholdere fremstillet i stål, fordi: 

 1. Det gør det lettere at opretholde en høj hygiejne i og omkring skraldespandene
 2. Stål har en længere levetid end plastik og træ
 3. Det minimerer risikoen for spredning af brand
 4. Genanvendelsesprocenten på stål høj

Alle Bica affaldsspandene er udviklet og designet i tæt samarbejde med bygherrer, arkitekter, kunder og rengøringspersonale. Vi har gennem de sidste mange år hjulpet og guidet virksomheder og offentlige institutioner til at vælge det rette affaldssystem. 

 

Tilpas jer fremtidens behov med affaldsspande til indendørssortering 

Affaldssortering er en dynamisk proces – Det, der sorteres i dag, kan være noget andet om et år i takt med at mulighederne for genbrug og genanvendelse af vores affald øges. De fleksible og modulopbyggede indendørs affaldssorteringer fremtidssikrer sorteringen mange år frem, idet beholderne til affaldssortering blot kan kobles af og på efter behov. Derudover kan der påsættes klistermærker med motiver og tekst af det, man ønsker at sortere i den specifikke beholder.

 

Væghængt affaldssortering er det effektive og pladsbesparende valg

Et affaldssorteringssystem, som er placeret på gulvet, kan for nogle virksomheder eller institutioner fylde for meget eller være til gene for rengøringspersonalet. Her kan det være en mulighed at udforske vores affaldsspande, som er monteret med hjul, så man let kan flytte dem, når der skal støvsuges og vaskes gulv. Hvis det er pladsmanglen den kniber med, kan en optimal løsning være de væghængte affaldsspande, som både frigiver gulvplads og gør det nemt at rengøre gulvet. 

En Bica væghængt skraldespand monteres med en skinne på væggen. Affaldsløsningen er udstyret med en høj plade bagpå for at beskytte væggen mod smuds, som nemt kan tørres af. Affaldssorteringsløsningen er fremstillet i pulverlakeret stål for minimal vedligeholdelse og høj hygiejne. 

Den væghængte affaldssortering er meget populær på skoler og i børnehaver, idet affaldssorteringen kan placeres i en bestemt ønsket højde, og det er nemt at gøre rent under affaldsbeholderne. På fronten af den væghængte affaldssortering kan piktogrammer påsættes for at sikre sig korrekt affaldssortering.

 

 

Ta’ virksomhedens bæredygtighedsindsat til næste niveau med affaldssortering indendørs

Ved at implementere en effektiv affaldssortering indendørs kan virksomheder og institutioner opretholde et grønnere image. Men for at få det optimale udbytte ud af sine beholdere til affaldssortering, er det afgørende at kommunikere en klar og tydelig plan ud omkring, hvordan medarbejderne i virksomheden eller de studerende skal benytte skraldespandene til affaldssortering. 

Erfaring viser nemlig, at det ofte er manglende instrukser, der gør det svært at motivere medarbejdere eller elever til at deltage aktivt i sorteringsprocessen.

Derfor har vi hos Bica lavet fem enkle trin, I som institution eller virksomhed kan følge for at skabe et miljøvenligt affaldssorteringssystem:

 1. Infrastruktur og ressourcer: Investér i tilstrækkelige affaldsbeholdere og sorteringsfaciliteter for at imødekomme virksomhedens behov.
 2. Medarbejderbrief: Giv medarbejderne grundig oplæring i affaldssortering, og opmuntr dem til aktivt at deltage i sorteringen af deres skrald i de indrettede skraldespande.
 3. Overvågning og opfølgning: Implementer systemer til at overvåge affaldssorteringens effektivitet, og foretag løbende justeringer for at optimere processen.
 4. Partnerskaber med genbrugsorganisationer: Samarbejd med lokale genbrugsorganisationer for at sikre, at sorteret affald genbruges eller genanvendes effektivt.
 5. Bæredygtig indkøbspolitik: Indfør en politik for bæredygtige indkøb, der prioriterer genanvendelige og miljøvenlige materialer

Ved at integrere disse tiltag kan virksomheder og institutioner både reducere deres eget miljømæssige fodaftryk, men også inspirere andre til at deltage i kampen om at få mest ud af materialernes ressourcer ved at genanvende dem. 

 

Gratis rådgivning og konsulentbesøg om affaldsspande og sortering

Det er en stor beslutning, når organisationen eller virksomheden skal omstille fra skraldespand til affaldssortering. Vi står til rådighed og deler ud af vores mere end ti års erfaringer fra branchen. Det gælder kort sagt om at få afdækket behovet og få konverteret det til en konkret løsning. Kravene til affaldssortering ændres hele tiden og kan være forskellig fra kommune til kommune. Derfor anbefaler vi først og fremmest at søge information ved jeres kommune i forhold til, hvilke affaldstyper, som I må sortere i samme fraktion. I er velkommen til at kontakte en af vores rådgivere, så vi sammen kan komme nærmere på en effektiv affaldssorteringsløsning, der matcher jeres behov.