Kontor og administration

Affaldssortering skal være en naturlig del af hverdagen. Ikke kræve en ekstra indsats

Lad medarbejderne bruge tiden på deres opgaver. Investér i det optimale affaldssystem

Medarbejderne er ikke taget på arbejde for at sortere affald. Tiden er dyrebar, så lad dem passe deres job og gøre det de er gode til. Så gør vi det, som vi er gode til. Nemlig at rådgive i brugervenlige løsninger. Med mere end 10 års erfaring i affaldssorteringsløsninger har vi formentligt mødt eller løst dine udfordringer før.

Affaldssystem i gang på et kontor

Få den rigtige affaldssorteringsløsning, der passer til budgettet og indretningen

Hvilken affaldssorteringsløsning der er mest effektiv for jer, afhænger af indretningen og adfærden på jeres kontor. Vi anbefaler jer ikke en løsning, før vi kender svarene på de vigtigste spørgsmål.

multiple-users-1

Hvor mange medarbejdere er der på arbejdspladsen?

Det er vigtigt for os at vide, hvor mange medarbejdere I er – og om medarbejderne møder ind dagligt eller ofte arbejder andre steder fra. Det betyder noget forhold til, hvor mange affaldsbeholdere, vi anbefaler jer

Hvordan er adfærden hos medarbejderne?

For at kunne anbefale jer den mest effektive placering af affaldsbeholderne skal vi vide, hvor og hvordan medarbejderne fysisk færdes på arbejdspladsen. Sidder de for eksempel mest på deres plads, eller flytter de sig ofte?

Hvordan er arbejdspladsen indrettet?

Det er væsentligt for os at konkretisere, hvordan jeres arbejdsplads er indrettet. Har virksomheden åbne kontormiljøer, er der flere små tekøkkener, og er der særlige knudepunkter, hvor medarbejderne færdes ofte?

cleaning-woman

Hvem er ansvarlig for driften af løsningen?

Det er vores fornemmeste opgave at anbefale dig en løsning, der sparer dig tid og ressourcer. Derfor er det afgørende at vide, hvem der ansvarlig for at tømme affaldsbeholderne, og hvem der tager sig af rengøringen? Og hvordan du håndterer affaldssortering i dag?

Hvad er dit budget for affaldssortering?

Det er altafgørende for os at tilbyde en løsning, der lever op dine budgetkrav. Derfor er vi nødt til at have nogle rammer at arbejde indenfor, så vi kan anbefale dig det bedst mulige til budgettet.

Skalerbar affaldssortering

Én løsning til alle jeres sorteringsbehov. Nu og i fremtiden

 

Kravene til affaldssortering ændrer sig løbende, og det gør din arbejdsplads behov måske også. Måske får I flere mødelokaler eller færre individuelle kontorer? Med Bica er du garanteret én fleksibel løsning, som du altid kan skalere op eller ned.

Affaldssystemet er bygget op af moduler, og det er let at koble flere eller færre beholdere på løsningen. Så du behøver ikke at bekymre dig, om du skal sortere flere slags affald i fremtiden. Det løser vi.

Sådan kommer du godt i gang med affaldssortering

Her får I 3 gode og helt konkrete råd til, hvordan jeres arbejdsplads kommer godt i gang og fastholder motivationen.

Fra affald til ressourcer

I Agro Food Park huser vi mere end 100 forskellige virksomheder, så det er vigtigt for os, at løsningen er strømlinet og passer naturligt ind på tværs af de forskellige miljøer.

Katrine Friis Østergaard, Sekretariatsleder, Agro Food Park

Virksomheder og institutioner vi har hjulpet med affaldssortering

Hvorfor Bica?

5 årsager til at vælge Bica

hand-expand

Frontdøre med soft-close funktion

Takket være frontdørene opnår du, som udskrifter poserne, en ergonomisk korrekt arbejdsstilling. Med den monterede soft-close lukkes dørene langsomt og roligt i en glidende bevægelse, så ingen fingre kommer i klemme.

Modulopbyggede affaldssystemer

Bica er modulopbygget, og du kan få en affaldssorteringsløsning med netop det antal fraktioner, du har brug for. Ændrer behovet sig, kan du altid tilpasse løsningen og tilkoble flere beholdere med vores smarte magnetsystem.

cog

Justerbare fødder og skjulte hjul

Bica er udviklet med skjulte fødder og hjul, som ikke kommer i kontakt med affaldet og samtidigt giver et stilrent udtryk. Du kan nemt justere fødderne, så du opnår den rette højde, og hjulene gør systemet flytbart for nem rengøring.

Robuste og tidsbesparende poseholdere

For at sikre at poserne ikke glider af, er Bica udviklet med stærke poseholdere, der er nemme at håndtere. Det sparer dig både tid og kræfter, når du tømmer poserne.

cleaning-spray

Fremstillet i pulverlakeret stål

Bica er designet i pulverlakeret stål, der er et særdeles slidstærkt materiale, som sikrer løsningerne lang levetid. Samtidigt er det et materiale, der er nemt at rengøre og giver minimal vedligeholdelse.

Populære beholdere til effektiv affaldssortering

Produkterne er designet, så de er nemme at kombinere og koble sammen til ét affaldssystem.

Typiske spørgsmål og svar

I Danmark skal både private og offentlige virksomheder sortere i 10 forskellige typer affald: Mad, restaffald, pap, papir, glas, metal, plast, mad- og drikkekartoner, tekstilaffald og farligt affald. Reglerne for affaldssortering er ensrettet i alle landets kommuner, men der er forskellige måder at indsamle de 10 typer affald på. 

Det er der flere grunde til. Sortering medfører, at mindre mængder affald ender til forbrænding. Affaldssortering bidrager samtidig til at genanvende langt flere materialer og reducerer dermed CO2-udledningen ved at mindske behovet for at producere nye materialer.  

Ja, det er der. Poserne må gerne være farvet, men det er vigtigt, at man kan se igennem dem. Til sortering af madaffald skal poserne være fremstillet af komposterbart materiale. Der skal altid bindes knude på poserne. 

Vil du vide mere?

Spørg vores specialist i affaldssortering i private virksomheder.

Jeppe Friis

Jeppe Friis

Sales Manager

+45 2684 1000

jf@bicasolutions.dk

Fra affald til ressourcer

Vælg en affaldssorteringsløsning, der tager hånd om din sektors specifikke behov

Vil du høre om løsninger, der gør affaldssortering nemmere?

Vi arbejder tæt sammen en række forhandlere landet over. Forhandlerne tilbyder bl.a. konsulentbesøg og salg via webshop og fysiske butikker.