Affaldssortering | 2 fraktioner

Indendørs affaldssortering skal passe ind i indretningen i virksomhederne og på offentlige institutioner. Et samlet affaldsmøbel eller affaldssorteringssystem med 2 fraktioner kan nemt kobles sammen med en eller flere affaldsbeholdere ved hjælp af stærke magneter. Det er også muligt at installere en justerbar hylde for yderligere opdeling og anvende inderbeholdere til sorteringen. 

Kombinér affaldssorteringssystemer efter ønske og behov

Bica forsøger med vores affaldsløsninger at gøre det så nemt at sortere affald som muligt. Ved at skabe nogle solide stål affaldsbeholdere, der kan sammenkobles ved hjælp af stærke magneter, bliver affaldssortering fleksibel og modulær. Kombinér f.eks. en affaldsstation med 2 fraktioner med 1 fraktions affaldsbeholder og opnå 3 fraktioner til madaffald, restaffald og plast. Indsæt en justerbar hylde for yderligere opdeling, hvis du også har behov for at sortere metal eller papir på det pågældende sted. Mulighederne er uendelige, og vi står klar til at rådgive dig om den rette løsning for jeres virksomhed.   

Stilrent affaldssystem med funktionelle detaljer

Når vi nu er gået fra den enlige skraldespand til et affaldssystem i virksomheden, så stiller det store krav til funktioner og brugervenlighed. Bica affaldssystemer er udviklet og designet i tæt samarbejde med relevante aktører i branchen for at opnå markedets bedste affaldssorteringssystem. Bica affaldsløsninger er designet med frontdøre med soft close så døren lukker stille og lydløst i. Frontdøren gør det samtidig nemt for rengøringspersonalet at opnå en ergonomisk korrekt arbejdsstilling. Affaldsbeholderne findes med enten åbne indkast for nem sortering eller med løftelåg/fodpedal til madaffald for at minimere lugtgener og bananfluer. Affaldssortering med 2 fraktioner eller derover er udstyret med skjulte hjul, så man nemt kan flytte rundt på løsningen ved rengøring. Affaldsbeholdere med 1 fraktion er udstyret med justerbare fødder, der er skjulte under soklen for at bevare de rene linjer i designet. Bica affaldssorteringssystemer er fremstillet i pulverlakeret stål for høj hygiejne, nem rengøring og lang levetid. Vi tror nemlig på produkter af høj kvalitet med lang levetid.  

Vi guider dig til den rigtige løsning indenfor affaldssortering

Det kan være en stor og vigtig beslutning at investere i de rette skraldespande sortering til virksomheden. Det kræver planlægning, dataindsamling og økonomi. Det gode ved Bica affaldsbeholdere er, at de ikke er statisk opbygget. Du kan nemt koble flere affaldsbeholdere på eller af, hvis dette skulle være nødvendigt. Derved får du en fleksibel affaldssortering indendørs i mange år frem. Hvad enten du skal have skraldespande til kontoret, uddannelsesinstitutionen, kulturhuset eller lufthavnen, så er vi klar til at hjælpe jer videre. Vi har gennem årerne solgt til mange private virksomheder og offentlige institutioner indenfor forskellige brancher.