Den private sektor

Vi hjælper med affaldssorteringen i private virksomheder

Affaldssortering i en kantine i en virksomhed

Kom godt i gang med affaldssortering - fleksible løsninger til hverdagens brug

Hos Bica får du rådgivning af specialister, der kan rådgive dig om det meste inden for affaldshåndtering til både store og små private virksomheder. Med mere end 10 års erfaring i udvikling af affaldssystemer, har vi også en løsning, der passer til jeres behov og ønsker. Oplev hvor nemt affaldssortering bliver med et Bica affaldssystem.

Fra sur pligt til ren fornøjelse

Vælg en brancheløsning og få affalds­sortering, der opfylder dine brugeres specifikke behov

Hvorfor Bica?

5 årsager til at driftsledere elsker Bica

hand-expand

Frontdøre med soft-close funktion

Takket være frontdørene opnår du, som udskrifter poserne, en ergonomisk korrekt arbejdsstilling. Med den monterede soft-close lukkes dørene langsomt og roligt i en glidende bevægelse, så ingen fingre kommer i klemme.

Modulopbyggede affaldssystemer

Bica er modulopbygget, og du kan få en affaldssorteringsløsning med netop det antal fraktioner, du har brug for. Ændrer behovet sig, kan du altid tilpasse løsningen og tilkoble flere beholdere med vores smarte magnetsystem.

cog

Justerbare fødder og skjulte hjul

Bica er udviklet med skjulte fødder og hjul, som ikke kommer i kontakt med affaldet og samtidigt giver et stilrent udtryk. Du kan nemt justere fødderne, så du opnår den rette højde, og hjulene gør systemet flytbart for nem rengøring.

Robuste og tidsbesparende poseholdere

For at sikre at poserne ikke glider af, er Bica udviklet med stærke poseholdere, der er nemme at håndtere. Det sparer dig både tid og kræfter, når du tømmer poserne.

cleaning-spray

Fremstillet i pulverlakeret stål

Bica er designet i pulverlakeret stål, der er et særdeles slidstærkt materiale, som sikrer løsningerne lang levetid. Samtidigt er det et materiale, der er nemt at rengøre og giver minimal vedligeholdelse.

Hvilken løsning skal du vælge?

65 liter eller 95 liter affald? Væghængte eller fritstående? Hvor mange eller hvor få beholdere? Hvad skal der stå på piktogrammerne? Med eller uden din virksomheds egen logo? Vores specialister vejleder dig fra første spørgsmål til den færdige løsning.

Skraldespand til sortering på et kontor i privat virksomhed

Affaldssortering behøver ikke at være besværligt

Selv om affaldssortering er en nem måde at gøre noget godt for klimaet, er mange trætte bare ved tanken. Det er ærgerligt for med enkle midler, kan du faktisk gøre det nemt for medarbejderne og andre personer, der skal bruge beholderne. Vi har hjulpet mange forskellige typer af private virksomheder som hoteller, kulturelle attraktioner, lufthavne, shoppingcentre og danske virksomheder med kontormiljøer. Måske vi også skal hjælpe jer? 

Fra affald til ressourcer

Med Bica har vi valgt en fleksibel affaldssorteringsløsning i en god kvalitet, der holder i mange år. Vi kan altid koble flere beholdere på, hvis nye krav kommer til. Og samtidig er løsningen udviklet, så vi ikke behøver at bruge poser til tørt affald.

Katrine Friis Østergaard, Sekretariatsleder, Agro Food Park

Om os

Vi mener affald er en ressource. Gør du?

 

Affald er et kæmpe problem. Men det er også et enormt potentiale. Eksempelvis kan vi lave plastflasker til biomaterialer. Madrester til biogas. Gammelt papir til papirmasse i nye produkter. Hvis vi vil.

Men det kræver, at vi bliver bedre til at sortere vores affald. Også̊ når vi går på arbejde, shopper, besøger et museum og tager i biografen.

Det er derfor, vi er her. I mere end 10 år har vi udviklet løsninger, der gør det nemmere at affaldssortere.

Se, hvordan vi har hjulpet andre med effektiv affaldssortering

Vil du høre om løsninger, der gør affaldssortering nemmere?

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed. Vi tilbyder altid gratis rådgivning i forhold til valg af affaldsløsning, der matcher jeres behov og budget.

Udfyld formular og bliv kontaktet indenfor 1-2 hverdage.

Vi arbejder desuden tæt sammen en række forhandlere landet over. Forhandlerne tilbyder bl.a. konsulentbesøg og salg via webshop og fysiske butikker.