SEO Do Not Delete

Produkter

Udforsk vores sortiment indenfor affaldssortering i nordisk design fremstillet i pulverlakeret stål og med funktionelle detaljer som frontdøre med soft close, skjulte hjul og integrerede poseholdere. Vi har skabt en serie af affaldssorteringsløsninger, der gør sortering nemmere på kontoret, uddannelsesinstitutionen og på udendørs arealer. Vi tilbyder totalløsninger indenfor affaldssortering, herunder poser, piktogrammer, tilbehør og reservedele.

Affaldssortering | 3+ fraktioner

Affaldssortering indendørs skal være et fast element i indretningen i virksomhederne og på offentlige institutioner. Et samlet affaldsmøbel eller affaldssorteringssystem med 3-4 fraktioner samlet skaber effektiv sortering. Du kan nemt koble en enkelt affaldsbeholder på en 3 fraktions beholder ved hjælp af stærke magneter eller installere en justerbar hylde for yderligere opdeling.

19 ud af 19 produkter

SEO Do Not Delete

Bica affaldsbeholdere løser affaldssortering i virksomheden

I en verden, hvor bæredygtighed og effektivitet skal gå hånd i hånd og kører parallelt i alle virksomheder, er det afgørende at vælge de rette løsninger til affaldssortering. Vi tilbyder innovative og praktiske løsninger indenfor affaldssortering, der imødekommer behovene hos brugerne og rengøringspersonalet. Vores affaldssystemer er designet med fokus på både æstetik og funktionalitet, hvilket gør dem til det ideelle valg for enhver moderne arbejdsplads, kulturhus, uddannelsesinstitution eller messecenter. Vi arbejder indenfor alle brancher i den private og offentlige sektor. Vores affaldssorteringssystemer er med til at løse udfordringen med affaldssortering i virksomhederne. Læs om hvordan vi har hjulpet private og offentlige virksomheder. 

 

De fleksible affaldsbeholdere i stilrent design passer ind i indretningen

Affaldssortering er god stil. Det er vores løsninger også. Den enlige skraldespand er dømt ude og affaldssorteringssystemet dømt inde. Affaldsløsningen skal ikke længere gemmes væk. Det skal placeres synligt, hvor brugerne færdes og kan få øje på den. Det stiller store krav til designet. Affaldssorteringen skal være en del af indretningen på kontoret, uddannelsesinstitutionen, musikhuset eller shoppingcentret. Med de glatte overflader og rene linjer vil de passe ind i de fleste rum uden problemer. Se vores udvalg af indendørs affaldssortering.

 

Alle fordele ved Bica affaldssortering indendørs

Lad os gøre det nemt for jer at affaldssortere i virksomheden. Bica affaldsbeholdere er designet til at kunne holde til hverdagens brug og indgå som en naturlig del af indretningen. Læs her om alle fordelene ved Bica affaldssortering.

Derfor elsker rengøringspersonalet Bica affaldssortering:

 • Frontdøre med soft close
  Affaldsbeholderne er udstyret med frontdøre for ergonomisk korrekt tømning. Derved undgår rengøringspersonalet at tage den fyldte pose op fra toppen i strakt arm, men i stedet blot trække posen ud ad frontdøren. Frontdørene er samtidig udstyret med soft close for lydløs og rolig lukning.
 • Integrerede og stærke poseholdere 
  I mange tilfælde vil en fyldt pose glide af poseholderen, hvilket er virkelig irriterende. Den integrerede poseholder i en Bica affaldsbeholder er kvadratisk hvilket gør, at posen ikke glider af.
 • Høj hygiejne og minimal vedligeholdelse
  Bica affaldsbeholdere er fremstillet i pulverlakeret stål, som ikke kun er et slidstærkt og holdbart materiale. Stål er også utrolig nemt at gøre rent med en opvredet klud og kræver ikke meget vedligeholdelse.

Derfor elsker medarbejderne Bica affaldssortering:

 • Kombinér affaldsbeholdere efter behov
  Bica affaldssystemer kan kobles sammen efter behov ved hjælp af kraftige magneter. Fordelen ved denne fleksibilitet er, at behovet i virksomheden kan ændre sig over tid og derved er det nemt at tilkøbe og/eller udskifte affaldsbeholdere.
 • Forskellige rumindhold og indkast
  Det er meget forskelligt hvor store mængder affald, man har alt efter, hvor affaldsbeholderne placeres. Derfor fås Bica affaldsbeholdere også med forskellige rumindhold og med forskellige åbne og lukkede indkast i forhold af låg.
 • Låg med gasdæmper
  Låget på langt de fleste Bica affaldssorteringssystemer er udstyret med gasdæmper for lydløs og rolig lukning. Det giver brugeren en behagelig oplevelse og øvelsen vil ikke forstyrre øvrige kollegaer.
 • Låg til organisk affald
  Undgå lugtgener og bananfluer ved sortering af madaffald ved at vælge en affaldsbeholder med løftelåg. Låget findes som et løftelåg, eller i en løsning med håndfri betjening ved hjælp af fodpedal. På den måde vil lugten fra madaffald blive reduceret betragtelig.

Derfor elsker indretningsarkitekter Bica affaldssortering:

 • Stilrent og tidløst design
  Den enlige skraldespand er på vej ud og affaldssorteringsmøblet flytter ind. Det kræver mere af designet: Kræver mere plads og skal kunne indgå naturligt i indretningen. De glatte overflader og rene linjer i Bica designet gør det lettere at integrere på arbejdspladsen.  
 • Fremstillet i pulverlakeret stål
  Løsninger er fremstillet i stål med en tykkelse på kun 1,3 mm. Den smalle stålplade giver affaldsløsningen en skarp finish og gør den lettere i sit udtryk. Stålet til toppen og soklen har en tykkelse på 1,5 mm for at skabe bedre stabilitet.
 • Skjulte hjul, fødder og hængsler
  Du kan ikke se nogle synlige hængsler, og bag soklen er fødder og hjul skjulte. Dette er helt bevidst for at opnå en stilren affaldsbeholder rene linjer gennem hele designet. Ved hjælp af de monterede hjul, kan beholderen nemt flyttes ved rengøring.
 • Design efter jeres behov
  Det er muligt at få customized en affaldssorteringsløsning, som imødekommer de behov for sortering, som netop I har. Måske I ønsker at få logo integreret, har et bestemt ønske til størrelsen eller en anden form for låg på affaldsbeholderen.

Der er altså adskillige grunde til at vælge Bica affaldssortering til virksomheden, så vi kan sortere endnu mere affald, som kan blive til nye ressourcer. Ved at vælge affaldssortering fra Bica, sigter du mod en mere bæredygtig udvikling i virksomheden. Vores affaldssystemer bidrager til at reducere affaldsmængderne, fremme genbrug og derved mindske miljøbelastningen. Samtidig har du en løsning mange år frem, og når du ønsker at udskifte affaldsløsningen, kan alle komponenter genanvendes til nye stålprodukter. 

 

Bica affaldssorteringssystemer er udviklet i tæt samarbejde med relevante aktører i markedet

Designet og funktionalitet i vores affaldssorteringssystemer er udviklet ud fra en efterspørgsel fra markedet. Ønsket var affaldsbeholdere i solidt materiale, som der kan holde i mange år frem og som er skabt i et tidløst design med innovative funktioner, der gør håndteringen nem. Bica affaldssystemer er udviklet i tæt samarbejde med relevante aktører i markedet, herunder medarbejdere, rengøringspersonale og indretningsarkitekter. Derved er alle aktører bragt i spil, så produktet bliver målrettet deres behov. Vi samarbejder desuden løbende med interessenter indenfor affaldssortering og -håndtering for derved hele tiden at være opdaterede på, hvad der rør sig i branchen, og vi derved kan tilpasse vores produkter hertil.  

 

Vi rådgiver virksomheder og offentlige institutioner i valg af affaldssystem

Med Bica affaldssortering skaber vi forandring og gør det nemmere for virksomheder og offentlige institutioner at sortere affald. Det skal ikke være besværligt. Det skal være ligetil og nemt for brugerne og rengøringspersonalet. Vi har i mere end 10 år rådgivet virksomheder indenfor den private og offentlige sektor i affaldssorteringsløsninger. Vi tilbyder gratis rådgivning og konsulentbesøg. Derudover har vi en lang række dygtige samarbejdspartnere, som forhandler vores produkter. Find en forhandler i nærheden af dig, eller kontakt os for en totalløsning på affaldssortering. 

 

Stilren udendørs affaldssortering gør sortering nemmere i det offentlige rum

Vores elegante udendørs affaldssortering er skabt i æstetisk flot design fremstillet i solidt stål, der er modstandsdygtig overfor vind og vejr. Vi har et bredt udvalg af affaldssystemer til udendørs brug, så affaldssortering bliver endnu nemmere i parker, gågader og andre udeområder. Bica affaldssortering findes med og uden askebæger og er udstyret med stærke poseholdere, der gør udskiftning af plastikposen endnu nemmere. Vores affaldssortering findes i forskellige størrelser, så vi har helt sikkert også en effektiv løsning til jeres sorteringsbehov.  

 

Totalløsninger indenfor affaldssortering 

Vi er totalleverandører i produkter indenfor affaldssortering. Ved Bica tilbyder vi en fleksibel løsning, hvor der er taget højde for alle behov og ønsker: Affaldssorteringssystem, affaldspiktogrammer, plastikposer og tilbehør. Så behøver du kun handle et sted. Vi er lagerførende af et bredt sortiment af vores produkter i Danmark. Skulle en del på affaldsbeholder gå i stykker, er vi også leveringsdygtige i reservedele, så du ikke behøver købe en helt ny affaldsbeholder. Vores affaldssortering er fleksibel og modulær, så hvis behovet for en eller to fraktioner mere opstår, kan du ved hjælp af stærke magneter koble dem sammen. Derved får du en løsning, der imødekommer fremtidens sorteringsbehov. Læs mere om os lige her.  


 

Affaldssorteringssystem som et modulopbygget affaldsmøbel


Fra skraldespand til kildesortering er en dynamisk proces. Det der sorteres i dag, ændrer sig over tid i takt med at mulighederne for genanvendelse af vores affald øges. Modulopbyggede affaldssystemer er derfor den rette vej at gå. Tænk ind fra start, om ønske og behov er en statisk skraldespand eller en modulær affaldsbeholder, der kan tilpasses og udvides. Vi sikrer, at de rene linjer er med hele vejen. Affaldssortering er nemlig god stil. Og det er vores Bica løsninger også. Affaldssystemer er udviklet i tæt samarbejde med relevante aktører i branchen som bygherrer, arkitekter og rengøringspersonale. Alt lige fra placering af hængsler, materialetykkelse og kapaciteten på Bica affaldssorteringssystemer er gennemtænkt. Derved bliver det både en fornøjelse for arkitekten at indrette med løsningerne, for brugeren at smide affaldet ud og rengøringspersonalet at tømme affaldsstationerne. 

 

Affaldssortering væghængt til skoler og klasselokalet 


En nem måde at løse affaldssortering i f.eks. klasselokale eller børnehaven er ved vægthængt affaldssortering. Det er nemt at feje og gøre rent under affaldssystemet og det ser samtidig pænt og elegant ud. Den væghængte affaldsstation har flere inddelinger og er lavet i 1,3 mm pulverlakeret stål for nem vedligeholdelse og rengøring. Den store bagplade hjælper med at holde væggen ren for smuds. Der medfølger inderbeholdere, som er fremstillet af 100% genanvendt plast. Det er nemt at påsætte selvklæbende eller magnetiske piktogrammer.

 

Få en effektiv affaldssortering til kontoret


Ved at implementere et funktionelt og effektivt affaldssorteringssystem på kontoret bidrager I til at reducere miljøbelastningen og samtidig skabe en mere organiseret arbejdsplads. Ved at sortere affaldet på kontoret kan vi nemlig gøre endnu mere affald til ressourcer. Affaldssortering kontor kan løses på mange måder – det vigtigste er at være oplyst om antallet af affaldstyper, der skal sorteres og mængderne af affald. Bica modulopbyggede affaldssystemer er designet stilrent og kan kombineres på forskellige måder. Dette giver jer fleksibilitet til at tilpasse affaldssorteringen efter kontorets behov. De mest almindelige affaldstyper på kontoret er papir, plast, mad og restaffald. Når madaffald skal affaldssorteres kontor, kan man få sorteringsskraldespande med løftelåg eller pedal for håndfri betjening. Derved minimeres lugtgener og bananfluer ved det organiske affald. Det kræver planlægning, organisering og kommunikation for at komme godt i gang med affaldssortering i virksomheden.

 

Lovkrav om affaldssortering i virksomhederne


Affaldssortering i virksomheder: Fra 31. december 2022 gælder der nye krav til affaldssortering på arbejdspladser. Formålet er at øge genanvendelsen af affald og skabe mere bæredygtige virksomheder. Her er de vigtigste punkter:

 • Husholdningslignende affald: Alle virksomheder skal sortere deres husholdningslignende affald i overensstemmelse med kravene i Affaldsbekendtgørelsen. Dette omfatter 10 affaldsfraktioner, herunder madaffald, papir, pap, glas, metal, plast, mad- og drikkekartoner, farligt affald, tekstilaffald og restaffald.
 • Affaldstyper og skraldespande: Virksomheder bør skabe overblik over, hvilke affaldstyper der ender i skraldespanden. Udover de nævnte fraktioner kan der være andre specifikke affaldstyper, som også skal sorteres. Det er vigtigt at opsætte skraldespande til de relevante affaldstyper og eventuelt kombinere visse fraktioner, f.eks. glas og metal.
 • Affaldspiktogrammer: For at guide medarbejderne bør virksomheder sætte affaldspiktogrammer på skraldespandene. Disse indikerer, hvilket affald der må komme i hver spand. Piktogrammerne kan også placeres på kontorets indendørs affaldssortering.
 • Kommunikation og oplysning: Det er vigtigt at kommunikere ændringerne til alle medarbejdere. Miljøstyrelsen har udarbejdet en kampagne med forslag til kommunikation. Derudover kan virksomheder finde yderligere oplysninger om sorteringskravene i Miljøstyrelsens kampagnemateriale.