Affaldsløsninger er en del af indretningen

Sådan bliver affaldssortering en del af indretningen i virksomhederne

Indret med markedets mest stilrene og fleksible affaldsløsninger indenfor affaldssortering - både ude og inde.

Indret med Bica affaldsløsninger i virksomheder og offentlige institutioner

Kan affaldssorterings­løsninger indgå naturligt i indretningen i virksomheden?

Svaret er ja! Også i den grad. Faktisk er indretningsarkitekter vilde med at indtænke affaldssorteringsløsninger som et møbel i indretningen – et led i den cirkulære og grønne bevægelse. Det stiller dog store krav til designet. Disse affaldsløsninger skal nemlig ikke længere gemmes væk. De skal være synlige og placeret de rigtige steder. Bicas stilrene affaldsløsninger i nordisk design er nemme at integrere med den eksisterende indretning i virksomheden. Affaldsmodulerne kan kombineres efter behov og kræver minimalt vedligehold samt rengøring takket være den pulverlakerede ståloverfalde.

Dansk design

Bica affaldsløsninger er flot dansk design og solid funktionalitet

 

Indretningsarkitekter og andre faggrupper indenfor interiør og design vælger Bica affaldsløsninger netop på grund af det stilrene design og de rene linjer. Samtidig behøver de ikke bekymre sig for de funktionelle detaljer. Bica affaldssorteringsløsninger er udviklet og designet i tæt samarbejde med fagfolk fra branchen, hvor alle funktioner er gennemtænkt ned til mindste detalje. Lige fra frontdøre med soft close for nem tømning til skjulte hjul for enkel flytning ved rengøring. Fra fodpedal for håndfri betjening til skjulte hængsler og samlinger for at undgå at smuds samler sig.   

Derfor er indretningsarkitekterne vilde med Bica

Et integreret møbel

Stilrent og tidløst design

Den enlige skraldespand er på vej ud og affaldssorteringsmøbel flytter ind. Det kræver mere af designet: Kræver mere plads og skal kunne indgå naturligt i indretningen. De glatte overflader og rene linjer i Bica designet gør det lettere at integrere på arbejdspladsen.   

cog

Skjulte hjul, fødder og hængsler

Du kan ikke se nogle synlige hængsler, og bag soklen er fødder og hjul skjulte. Dette er helt bevidst for at opnå en stilren affaldsbeholder rene linjer gennem hele designet. Den solide sokkel når helt til gulv og er med til at skjule smuds og støv. Ved hjælp af de monterede hjul, kan beholderen nemt flyttes ved rengøring.

Fremstillet i pulverlakeret stål

Løsninger er fremstillet i stål med en tykkelse på kun 1,3 mm. Den smalle stålplade giver affaldsløsningen en skarp finish og gør den lettere i sit udtryk. Stålet til toppen og soklen har en tykkelse på 1,5 mm for at skabe bedre stabilitet.

Ingen synlige affaldsposer

På en Bica affaldsbeholder er ingen poser synlige udvendigt takket være låget øverst på beholderen. Dermed bevares det stilrene design, hvor man undgår at kigge på krøllede poser.

Design efter jeres behov

Det er muligt at få customized en affaldssorteringsløsning, som imødekommer de behov for sortering, som netop I har. Måske I ønsker at få logo integreret, har et bestemt ønske til størrelsen eller en anden form for låg på affaldsbeholderen. Langt de fleste ønsker kan lade sig gøre.

Få en uforpligtende snak med en rådgiver hos Bica

I mere end 10 år har Bica rådgivet private virksomheder og offentlige institutioner med implementering af effektive affaldssorteringsløsninger tilpasset behov, budget og indretningen. Sammen med vores kunder finder vi altid en langtidssigtet løsning.

Affaldsløsninger skal indgå naturligt i indretningen i virksomheden

Populære affaldsløsninger til sortering i virksomheden

Produkterne er designet, så de er nemme at kombinere og koble sammen til en affaldssorteringsløsning.

Typiske spørgsmål og svar

I Danmark skal både private og offentlige virksomheder sortere i 10 forskellige typer affald: Mad, restaffald, pap, papir, glas, metal, plast, mad- og drikkekartoner, tekstilaffald og farligt affald. Reglerne for affaldssortering er ensrettet i alle landets kommuner, men der er forskellige måder at indsamle de 10 typer affald på.

Det er der flere grunde til. Sortering medfører, at mindre mængder affald ender til forbrænding. Affaldssortering bidrager samtidig til at genanvende langt flere materialer og reducerer dermed CO2-udledningen ved at mindske behovet for at producere nye materialer.

Ja, det er der. Poserne må gerne være farvet, men det er vigtigt, at man kan se igennem dem. Til sortering af madaffald skal poserne være fremstillet af komposterbart materiale. Der skal altid bindes knude på poserne.

Vil du vide mere?

Spørg vores specialist i affaldssortering i virksomheder

Peter Brahe

Peter Brahe

CEO & CSO

+45 2896 4000

pb@bicasolutions.dk

Fra affald til ressourcer

Vælg en affaldssorteringsløsning, der tager hånd om din sektors specifikke behov

Dansk lovgivning skal sikre mere og bedre affaldssortering

Fra 31. december 2022 blev det et krav fra myndighederne, at alle private og offentlige virksomheder også skal sortere husholdningslignede affald ligesom vi kender det fra vores private husholdning. De 10 affaldstyper, der skal sorteres er: Madaffald, restaffald, papir, pap, glas, metal, plast, mad- og drikkekartoner, farligt affald og tekstilaffald. Hvordan de 10 affaldstyper skal sorteres, kan være forskellig fra kommune til kommune. Derfor anbefaler vi, at du søger information hos din kommune i forhold til hvilke typer, som I må sortere sammen. Så er du bedre rustet til at vælge den rigtige affaldssorteringsløsning. 

Kom godt i gang med affaldssortering på arbejdspladsen

Det kræver planlægning, kommunikation og det rette affaldssystem for at komme godt i gang med affaldssortering i virksomheden. Det behøver nemlig ikke være en sur pligt at sortere sit affald. Det skal gerne blive en naturlig del af hverdagen og indretningen på kontoret. Det kræver god organisering fra start, fx ved at udnævne en affaldsekspert blandt medarbejderne og gøre affaldssortering til en del af onbordingen af nye medarbejdere. Det kræver fokus på indretningen og placeringen af affaldsløsninger, så I opnår effektiv sortering med tydelige markeringer med piktogrammer uden, at det kræver en ekstra indsats fra medarbejderne. I skal have fokus på kommunikationen og lade ledelsen give den første information samtidig med løbende at få data på jeres affald.

Find din branche og få den rette affaldsløsning

Der er mange forhold, du skal overveje før du investerer i en effektiv og funktionel affaldssorteringsløsning. Det afhænger nemlig i høj grad af om det er den offentlige sektor eller den private sektor, du arbejder indenfor, fx kontormiljø, uddannelsesinstitution, messecenter, shopping center eller lufthavn. Hvor mange ansatte er I, hvilke affaldstyper skal I sortere i, hvem skal håndtere affaldet, og hvad er jeres budget? Du kan med fordel finde inspiration i en af vores kundecases og læse om, hvordan vi har hjulpet andre private og offentlige virksomheder med den rette affaldssortering indendørs og affaldssortering udendørs.     

Få gratis rådgivning og find en forhandler

Vi har i mere end 10 år har vi udviklet stilrene og fleksible affaldsløsninger, der passer ind på kontoret, hospitalet, teateret, uddannelsesinstitutionen og ude i skolegården. Vi ønsker at gøre det nemmere at sortere affald. Det skal ikke være besværligt og kræve en ekstra indsats. Vi tilbyder gratis rådgivning og kommer gerne på konsulentbesøg for at afdække behov i netop jeres virksomhed. Du er velkommen til at kontakte os. Er du interesseret i vores affaldsløsninger kan du finde alle vores forhandlere i ind- og udlandet.

Vil du høre om løsninger, der gør affaldssortering nemmere?

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed. Vi tilbyder altid gratis rådgivning i forhold til valg af affaldsløsning, der matcher jeres behov og budget.

Udfyld formular og bliv kontaktet indenfor 1-2 hverdage.

Vi arbejder desuden tæt sammen en række forhandlere landet over. Forhandlerne tilbyder bl.a. konsulentbesøg og salg via webshop og fysiske butikker.