Affaldssortering udendørs

Gør det nemt at affaldssortere på alle udendørs arealer. Både i parker, i byrummet, gågaden og på udendørs områder ved arbejdspladsen. Med et Bica udendørs affaldssorteringssystem skabes de bedste forudsætninger for sortering. De udendørs affaldsbeholderne er designet i kraftig konstruktion med og uden askebæger. Se vores løsninger her.

Udendørs affaldsspande til affaldssortering

Gør udendørs affaldssortering til en naturlig del af alle udearealer med vores stilrene skraldespande og beholdere designet i solide konstruktioner med funktionelle detaljer. Vores udendørs affaldssorteringsløsninger gør det nemt at opretholde et rent udendørs område. Ved at sortere affaldet korrekt bidrager vi alle aktivt til mere genanvendelse og reducerer mængden af affald, der ender på forbrændingen.

Affaldsspande udendørs til parker, parkeringspladser og andre udearealer

Vores udvalg af affaldsspand udendørs er konstrueret i robuste materialer som rustfrit og galvaniseret stål, der kan modstå selv de mest udfordrende vejrforhold. Uanset om det er regn, sol eller sne, sikrer vores skraldespande, at affaldet forbliver sikkert opbevaret og beskyttet. Vores Bica affaldsløsninger er optimale i parker, parkeringspladser, gågader, kirkegårde og andre udearealer, hvor der færdes mange mennesker, der skal af med deres affald. Vælg den rigtige størrelse udendørs affaldsbeholder til dine behov. Vores udvalg spænder fra kompakte skraldespande til små udendørs områder til store affaldsbeholdere egnet til offentlige områder. Vi har en løsning til ethvert behov for udendørs affaldssortering.

Hvorfor udendørs affaldssortering?

Vi sorterer vores affald i hjemmet og på arbejdspladsen – det skal vi også gøre, når vi er i det offentlige rum udendørs. På den måde kan endnu mere affald blive til nye ressourcer. Gør udendørs affaldssortering til en rutinemæssig og enkel proces med tydelige piktogrammer på skraldespandene. Nem adgang og korrekt opdeling af affaldet gør det let for alle at deltage i denne vigtige indsat for at nedbringe vores Co2-udledning.