Populære modeller og løsninger

Udforsk hvor nemt vores fleksible og modulære affaldssorterings­systemer kan kombineres

Et effektivt affaldssystem i virksomheden

Populære modeller og løsninger

Bica Model 829 samler 3 fraktioner i et affaldssystem

Dette affaldssorteringssystem med 3 fraktioner har et rumindhold på 2x65 + 1x95 liter. Hvis man har en større mængde af en bestemt affaldstype, er denne model perfekt og giver samtidig mulighed for at indsætte inderbeholdere eller hylder for yderligere inddeling. Model 829 er designet med åbne indkast og flytbar takket være de monterede hjul, som er skjult bag soklen.

Affaldssystemet har gasdæmper i låget for lydløs og rolig lukning, så ingen fingre kommer i klemme. Modulet kan nemt kobles sammen med andre Bica affaldsbeholdere ved hjælp af stærke magneter. Bica Model 829 er absolut én af vores mest populære modeller.  

Fordele ved Bica Model 829:

 • Differentieret volumen
 • Låg med dæmper for lydløs lukning
 • Frontdøre med soft close
 • Skjulte hjul for nem flytning
 • Integrerede poseholdere
 • Mulighed for tilkøb af inderbeholdere

Bica Model 829 med 3 fraktioner

Bica Model 829 affaldssystem med 3 fraktioner til sortering

Populære modeller og løsninger

Med Bica Model 950 bliver affaldssortering nemmere

Den populære Model 950 sikrer sortering i op til 6 fraktioner. Det indendørs affaldssystem har rumindholdet 2x65 + 2x45 liter. De integrerede hylder i den højre del af beholderen giver mulighed for anvendelse af inderbeholdere til sortering af fx metal og glas. Den elegante løsning har gasdæmper i låget for lydløs og rolig lukning samt frontdøre for nem tømning.   

Affaldssorteringssystemet kan nemt kobles sammen med andre Bica affaldsbeholdere ved hjælp af stærke magneter. Dermed er man sikret en løsning mange år frem i tiden. Et komplet og stilrent affaldssorteringssystem, der passer ind i indretningen i virksomheden eller den offentlige institution. Derfor er Bica Model 950 én af vores mest populære modeller.

Fordele ved Bica Model 950:  

 • Låg med dæmper for lydløs lukning
 • Inddel i op til 6 sorteringer
 • Frontdøre med solft close
 • Skjulte hjul for nem flytning
 • Integrerede poseholdere
 • Mulighed for tilkøb af inderbeholdere

 

Effektivt affaldssystem med op til 6 fraktioner

Bica Model 950 - op til 6 fraktioner

Bica Model 950 affaldssorteringssystem tillader op til 6 sorteringer

Populære modeller og løsninger

Bica Model 867 + 874 skaber en effektiv affaldssystem

Kombinér Bica Model 867 og Model 874 og få en effektiv affaldssorteringssystem til virksomheden. Denne kombination sikrer sorteringer i 4 fraktioner med rumindhold på 4x65 liter. Der kan opnås yderligere inddeling ved montering af justerbare hylder. Det fastmonterede løftelåg er med til at minimere lugtgener og forhindre bananfluer ved sortering af madaffald. En smart løsning, hvis posen ikke tømmes så ofte. 

Begge modeller er udstyret med hjul, der er skjult bag soklen, og som gør løsningen flytbar ved rengøring, eller hvis affaldssystemet skal bruges et andet sted på matriklen. Både model 867 og Model 874 er en del af Bica S30 serien og kan dermed også kombineres med andre sorterings skraldespande.

Fordele ved kombination af Bica Model 867 og 874:

 • Løftelåg og åbne indkast
 • Opnå sortering i 4 fraktioner
 • Minimér lugtgener ved madaffald
 • Frontdøre med soft close
 • Skjulte hjul for nem flytning
 • Integrerede poseholdere 

Bica Model 867 + 874 kobles nemt sammen

Bica Model 867 og 874 sikrer 4 fraktioner i et affaldssystem

Populære modeller og løsninger

Elegant og effektiv kildesortering opnås med Bica Model 880 og 881

Disse to modeller er designet med henblik på at samle affaldssortering i ét affaldssystem. Et komplet og stilrent affaldssorteringssystem. På billedet ses Model 881 med 2 løftelåg i toppen med plads til 20 liters inderbeholdere til fx sortering af mad- og restaffald. Model 880 har 2 åbne indkast i toppen for nem sortering - også med plads til inderbeholdere. Løsningen giver mulighed for sortering af både madaffald, restaffald, plast metal, glas, papir, batterier mv.   

Nederste del af affaldssystemet kan tilpasses med inderbeholdere efter behov, så man i alt kan opnå sortering i 11 fraktioner. Frontlågen nederst er udstyret med soft close for lydløs og rolig lukning. Affaldssystemerne har monteret hjul bag soklen for nem flytning ved rengøring. Ønskes et komplet affaldssorteringssystem, er Bica Model 880 og Model 881 absolut værd at kigge nærmere på.

Fordele ved Bica Model 880 og 881:

 • Komplet affaldssorteringsmøbel
 • Løftelåg eller åbne indkast
 • Inddel i op til 11 sorteringer
 • Frontåbning med soft close
 • Skjulte hjul for nem flytning
 • Inderbeholdere medfølger
Affaldssorteringssystem med op til 11 fraktioner

Bica Model 880 og 881 sikrer enkel sortering

Bica Model 880 og 881 affaldssystem sikrer op til 11 fraktioner

Populære modeller og løsninger

Bica Model 868 er klassisk kildesortering med 3 fraktioner

Model 868 giver en enestående mulighed for at gøre affaldssortering enkelt for brugere og rengøringspersonale. Bica Model 868 har åbne indkast og et rumindhold på 3x65 liter. Affaldssystemet er udstyret med frontdøre med soft close og gasdæmper i låget, så ingen fingre kommer i klemme og samtidig sikres lydløs og rolig lukning. De åbne indkast er med til at gøre sorteringen nem og brugervenlig.

Det populære affaldssorteringssystem tillader anvendelse af inderbeholderne og justerbare hylder, hvis man ønsker en yderligere opdeling af rummene. Model 868 er udstyret med solide hjul, som er skjulte bag ved soklen for at bevare det stilrene design. De monterede hjul gør affaldsløsningen flytbar ved rengøring, eller hvis man ønsker at bruge affaldssystemet et andet sted.  

Fordele ved Bica Model 868:

 • Åbne indkast
 • Låg med dæmper for lydløs lukning
 • Frontdøre med soft close
 • Skjulte hjul for nem flytning
 • Integrerede poseholdere 

Bica Model 868 sikrer en effektiv løsning mange år frem

Bica Model 868 er et populært affaldssystem i virksomheden

Hvorfor Bica?

5 årsager til at vælge Bica affaldssystemer

hand-expand

Frontdøre med soft-close funktion

Takket være frontdørene opnår du, som udskrifter poserne, en ergonomisk korrekt arbejdsstilling. Med den monterede soft-close lukkes dørene langsomt og roligt i en glidende bevægelse, så ingen fingre kommer i klemme.

Modulopbyggede affaldssystemer

Bica er modulopbygget, og du kan få et affaldssorteringssystem med netop det antal fraktioner, du har brug for. Ændrer behovet sig, kan du altid tilpasse løsningen og tilkoble flere beholdere med vores smarte magnetsystem.

cog

Justerbare fødder og skjulte hjul

Bica er udviklet med skjulte fødder og hjul, som ikke kommer i kontakt med affaldet og samtidigt giver et stilrent udtryk. Du kan nemt justere fødderne, så du opnår den rette højde, og hjulene gør systemet flytbart for nem rengøring.

Robuste og tidsbesparende poseholdere

For at sikre at poserne ikke glider af, er Bica udviklet med stærke poseholdere, der er nemme at håndtere. Det sparer dig både tid og kræfter, når du tømmer poserne.

cleaning-spray

Fremstillet i pulverlakeret stål

Bica er designet i pulverlakeret stål, der er et særdeles slidstærkt materiale, som sikrer løsningerne lang levetid. Samtidigt er det et materiale, der er nemt at rengøre og giver minimal vedligeholdelse.

Vil du høre om løsninger, der gør affaldssortering nemmere?

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed. Vi tilbyder altid gratis rådgivning i forhold til valg af affaldsløsning, der matcher jeres behov og budget.

Udfyld formular og bliv kontaktet indenfor 1-2 hverdage.

Vi arbejder desuden tæt sammen en række forhandlere landet over. Forhandlerne tilbyder bl.a. konsulentbesøg og salg via webshop og fysiske butikker.