Affaldsbeholdere | 1 fraktion

Affaldssortering indendørs er god stil og skal passe ind i indretningen i virksomheden og på offentlige institutioner. Det gør Bica affaldsbeholdere med deres stilrene og enkelt design. Enkelt stående affaldsbeholdere kan nemt sammenkobles med andre beholdere eller affaldssystemer for at opnå flere fraktioner til sortering. Skraldespandene findes med forskellig kapacitet med åbne og lukkede indkast for at imødekomme alle typer affald og affaldsmængder.

18 ud af 18 produkter

Stort sortiment af affaldsbeholdere i høj kvalitet

Bicas sortiment af indendørs affaldsbeholdere er designet til at opretholde renlighed, organisering i ethvert indendørs miljø og imødekomme kravene fra myndighederne om affaldssortering. Vores affaldsbeholdere kombinerer funktionel design med æstetisk for at passe perfekt ind i enhver virksomhed eller offentlig institution. Affaldsbeholderne kan kobles sammen ved hjælp af stærke magneter og gør dem dermed fleksible og modulære. Din virksomhed er derved sikre en løsning til din indendørs affaldssortering mange år frem.  

Bica affaldsbeholder i stilrent design med masser af muligheder

Er du på udkig efter de perfekte skraldespande til sortering til dit kontor? Vores sortiment af skraldespande til kontor kombinerer funktionalitet, stil og holdbarhed for at opfylde alle jeres behov til affaldshåndtering på arbejdspladsen. Vores skraldespande og affaldsbeholdere til kontor er fremstillet af høj kvalitet og holdbare materialer, hvilket sikrer langvarig brug og minimal vedligeholdelse. Kombinationsmulighederne er uendelige, da affaldsbeholderne kan kombineres efter behov. Ønsker I en løsning med låg, er dette også en mulighed, da Bica affaldsbeholdere fås både med løftelåg og fodpedal for håndfri betjening. Vores affaldssortering væghængt er en enkel løsning i f.eks. klasselokalet eller børnehaven. Det væghængte affaldssystem sikrer nem rengøring på gulvet nedenunder og giver samtidig et let og stilrent udtryk på væggen.  

Affaldsspande skal være en naturlig del af hverdagen

Vi affaldssortering allerede i hjemmet, så det giver jo god mening, at vi også gør det, når vi er på arbejde, besøger et shoppingcenter eller går en tur i biografen. Vi kan nok også god blive enige om, at der ikke er noget smart eller lækkert ved affald. Men derfor kan affaldsspandene jo godt være smarte og flotte at kigge på. Hvis affaldssortring er sat i system, har vi alle en tilbøjelighed til at gøre en større indsat for at sortere vores affald korrekt. Vi mener, at affaldsspande og skraldespande godt kan indgå som en naturlig del af indretningen, hvis de æstetisk er designet på en sådan måde. Det er Bica affaldsbeholdere til sortering. Affaldssortering er nemlig god stil.