Affaldssortering kultur og underholdning

Fortsæt med at skabe gode oplevelser. Så sørger vi for affaldssorteringen

Overlad affaldssortering til specialisterne. Du har nok andet på to-do-listen

Gør det nemt for dine gæster at sortere affald og lad dem nyde det, som de har betalt for: At få en enestående oplevelse. Vi har en affaldssorteringsløsning, der passer til dit spillested, sportsarena, biograf eller forlystelsespark uanset størrelse og budget. Vi vejleder dig fra de første spørgsmål til den endelig løsning.

Skraldespand til sortering i foyer i et kulturhus

Få den rigtige affaldssorteringsløsning, der passer til budgettet og indretningen

Hvilken affaldssorteringsløsning der er mest effektiv for jer, afhænger af indretningen og adfærden blandt gæsterne og medarbejderne. Vi anbefaler jer ikke en løsning, før vi kender svarene på de vigtigste spørgsmål.

multiple-users-1

Hvor mange brugere skal benytte løsningen?

Det er vigtigt for os at vide, hvor mange gæster, medarbejdere m.fl., som I forventer skal bruge affaldsløsningerne. Det betyder meget i forhold til, hvor mange affaldsbeholdere, vi anbefaler jer.

Hvordan er adfærden hos brugerne?

For at kunne anbefale jer den mest effektive placering af affaldsbeholderne skal vi vide, hvor og hvordan gæsterne og medarbejderne fysisk færdes. Er der knudepunkter, hvor mange mennesker samles og er der områder, hvor der ikke færdes særligt mange? 

Hvordan er bygningen indrettet?

Det er væsentligt for os at konkretisere, hvordan bygningen er indrettet. Findes der en stor foyer, er der en café, hvor gæsterne kan nyde en kop kaffe eller få lidt at spise, og er der måske åbne kontormiljøer med små tekøkkener til de ansatte?  

cleaning-woman

Hvem er ansvarlig for driften af løsningen?

Det er vores fornemmeste opgave at anbefale dig en løsning, der sparer dig tid og ressourcer. Derfor er det afgørende at vide, hvem der ansvarlig for at tømme affaldsbeholderne, og hvem der tager sig af rengøringen? Og hvordan du håndterer affaldssortering i dag?

Hvad er dit budget for affaldssortering?

Det er altafgørende for os at tilbyde en løsning, der lever op dine budgetkrav. Derfor er vi nødt til at have nogle rammer at arbejde indenfor, så vi kan anbefale dig det bedst mulige til budgettet.

Skalerbar affaldssortering

Én løsning til alle jeres sorteringsbehov. Nu og i fremtiden

 

Kravene til affaldssortering ændrer sig løbende, og det gør jeres behov måske også. Måske udvider i eksisterende lokaler til gæsterne og dermed har brug for at udbygge affaldsløsningen? Med Bica er du garanteret én fleksibel løsning, som du altid kan skalere op eller ned.

Affaldssystemet er bygget op af moduler, og det er let at koble flere eller færre beholdere på løsningen. Så du behøver ikke at bekymre dig, om du skal sortere flere slags affald i fremtiden. Det løser vi.

Fra affald til ressourcer

Vi havde brug for en totalløsning, der kunne fungere optimalt – lige fra en stor rockkoncert til en interiør- og designmesse. Den skulle kunne tilpasses efter mængderne af affald og antallet af gæster.

Henrik Munksgaard, Chief Operation Officer (Driftchef), MCH

Virksomheder og institutioner vi har hjulpet med affaldssortering

Hvorfor Bica?

5 årsager til at vælge Bica

hand-expand

Frontdøre med soft-close funktion

Takket være frontdørene opnår du, som udskrifter poserne, en ergonomisk korrekt arbejdsstilling. Med den monterede soft-close lukkes dørene langsomt og roligt i en glidende bevægelse, så ingen fingre kommer i klemme.

Modulopbyggede affaldssystemer

Bica er modulopbygget, og du kan få en affaldssorteringsløsning med netop det antal fraktioner, du har brug for. Ændrer behovet sig, kan du altid tilpasse løsningen og tilkoble flere beholdere med vores smarte magnetsystem.

cog

Justerbare fødder og skjulte hjul

Bica er udviklet med skjulte fødder og hjul, som ikke kommer i kontakt med affaldet og samtidigt giver et stilrent udtryk. Du kan nemt justere fødderne, så du opnår den rette højde, og hjulene gør systemet flytbart for nem rengøring.

Robuste og tidsbesparende poseholdere

For at sikre at poserne ikke glider af, er Bica udviklet med stærke poseholdere, der er nemme at håndtere. Det sparer dig både tid og kræfter, når du tømmer poserne.

cleaning-spray

Fremstillet i pulverlakeret stål

Bica er designet i pulverlakeret stål, der er et særdeles slidstærkt materiale, som sikrer løsningerne lang levetid. Samtidigt er det et materiale, der er nemt at rengøre og giver minimal vedligeholdelse.

Gør affaldssortering til en del af indretningen

Affaldssortering er god stil. Det er vores løsninger også – tidløst og stilrent design.

Typiske spørgsmål og svar

I Danmark skal både private og offentlige virksomheder sortere i 10 forskellige typer affald: Mad, restaffald, pap, papir, glas, metal, plast, mad- og drikkekartoner, tekstilaffald og farligt affald. Reglerne for affaldssortering er ensrettet i alle landets kommuner, men der er forskellige måder at indsamle de 10 typer affald på. 

Det er der flere grunde til. Sortering medfører, at mindre mængder affald ender til forbrænding. Affaldssortering bidrager samtidig til at genanvende langt flere materialer og reducerer dermed CO2-udledningen ved at mindske behovet for at producere nye materialer.  

Ja, det er der. Poserne må gerne være farvet, men det er vigtigt, at man kan se igennem dem. Til sortering af madaffald skal poserne være fremstillet af komposterbart materiale. Der skal altid bindes knude på poserne. 

Vil du vide mere?

Spørg vores specialist i affaldssortering i private virksomheder.

Peter Brahe

Peter Brahe

CEO & CSO

+45 2896 4000

pb@bicasolutions.dk

Fra affald til ressourcer

Vælg en affaldssorteringsløsning, der tager hånd om din sektors specifikke behov

Vil du høre om løsninger, der gør affaldssortering nemmere?

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed. Vi tilbyder altid gratis rådgivning i forhold til valg af affaldsløsning, der matcher jeres behov og budget.

Udfyld formular og bliv kontaktet indenfor 1-2 hverdage.

Vi arbejder desuden tæt sammen en række forhandlere landet over. Forhandlerne tilbyder bl.a. konsulentbesøg og salg via webshop og fysiske butikker.