Bica Serie S30 | Fleksible affaldsmoduler

Bica Serie S30 består af enkelt affaldsbeholdere, 2 og 3 fraktions affaldsbeholdere – ja faktisk helt op til 4 fraktioner. Produkter i Bica S30 serien har følgende tilfældes: Alle har en dybde på 30 cm. Derved kan de kobles sammen efter behov og udbygges, hvis behovet opstår. Du får en løsning, der sikrer effektiv affaldssortering mange år frem. Udforsk mulighederne her for et effektivt affaldssorteringssystem.

24 ud af 30 produkter
Hent flere produkter

Bica S30 serien forener stil med funktionalitet i et affaldssorteringssystem

Bica serien hedder S30 fordi alle affaldsbeholdere – uanset antal fraktioner – er 30 cm i dybden. De har også den samme højde og derved kan sorteringsskraldespandene kobles sammen og kombineres efter ønsker og behov. Det giver et fleksibelt indendørs affaldssorteringssystem mange år frem i tiden, da du nemt kan koble affaldsbeholdere af og på ved hjælp af magneter. Affaldssystemer i Bica S30 serien er samtidig modulære takket være mulighed for tilkøb af fx justerbare hylder eller inderbeholdere. Derudover er alle affaldssorteringssystemer med 2 fraktioner eller mere udstyret med solide hjul (undtagen modeller med fodpedal), hvilket gør affaldsløsningen flytning ved rengøring. Disse praktiske og stilrene skraldespande til sortering gør det meget nemmere for medarbejdere at sortere deres affald og samtidig sikres en ergonomisk korrekt arbejdsstilling ved tømning af plastikposer takket være frontdøre med soft close, så man undgår tunge løft over hovedet. For at opnå korrekt sortering er det afgørende, at affaldssorteringen er markeret med symboler. Disse symboler eller piktogrammer tydeliggøre, hvilke affaldstyper der skal i hvilke affaldsbeholdere.   

Populære modeller indenfor Bica Serie S30

Der findes omkring 30 forskellige modeller indenfor Bica S30 serien. Derfor har vi også et affaldssystem, som passer til jeres kontor, skole, uddannelsesinstitution, teater eller lufthavn. Her finder du nogle af vores mest populære modeller indenfor indendørs affaldssortering. Du kan også læse mere om populære Bica modeller og løsning her.

Bica Model 829 samlet 3 fraktioner i et affaldsmodul

Denne affaldsløsning med 3 fraktioner har et rumindhold på 2x65 + 1x95 liter. Hvis man har en større mængde af en bestemt affaldstype, er denne model perfekt og giver samtidig mulighed for at indsætte inderbeholdere eller hylder for yderligere inddeling. Model 829 er designet med åbne indkast og flytbar takket være de monterede hjul, som er skjult bag soklen.

Affaldssystemet har gasdæmper i låget for lydløs og rolig lukning, så ingen fingre kommer i klemme. Modulet kan nemt kobles sammen med andre Bica affaldsbeholdere ved hjælp af stærke magneter. Bica Model 829 er absolut én af vores mest populære modeller.  

Fordele ved Bica Model 829:

 • Differentieret volumen
 • Låg med dæmper for lydløs lukning
 • Frontdøre med soft close
 • Skjulte hjul for nem flytning
 • Integrerede poseholdere
 • Mulighed for tilkøb af inderbeholdere

Bica Model 829

 

 

 

Bica Model 950 sikrer sortering i op til 6 fraktioner

Den populære Model 950 sikrer sortering i op til 6 fraktioner. Det indendørs affaldssystem har rumindholdet 2x65 + 2x45 liter. De integrerede hylder i den højre del af beholderen giver mulighed for anvendelse af inderbeholdere til sortering af fx metal og glas. Den elegante løsning har gasdæmper i låget for lydløs og rolig lukning samt frontdøre for nem tømning.   

Affaldsmodulet kan nemt kobles sammen med andre Bica affaldsbeholdere ved hjælp af stærke magneter. Dermed er man sikret en løsning mange år frem i tiden. Et komplet og stilrent affaldssorteringssystem, der passer ind i indretningen i virksomheden eller den offentlige institution. Derfor er Bica Model 950 én af vores mest populære modeller.

Fordele ved Bica Model 950:  

 • Låg med dæmper for lydløs lukning
 • Inddel i op til 6 sorteringer
 • Frontdøre med solft close
 • Skjulte hjul for nem flytning
 • Integrerede poseholdere
 • Mulighed for tilkøb af inderbeholdere

 

Bica Model 950