Ledig stilling

Bica søger en Direktør Operations

Bica er i rivende udvikling – både i ind- og udland. Vi oplever stor efterspørgsel fra den offentlige og private sektor på funktionelle og stilrene affaldsbeholdere, som er nemme at tømme og bruge i dagligdagen. Løsningsorienteret produktinnovation er en del af vores DNA.

Vi styrker organisationen og søger en Direktør - Operations der får ansvar for Økonomi, Supply Chain, Productmanagement, Data/ERP/AI og Kundecenter. Direktøren vil sammen med den nuværende direktør sideordnet drive virksomheden med reference til bestyrelsen.

For at lykkes i stillingen er det vigtigt at få et godt og tillidsfuldt samarbejde med virksomhedens nuværende direktør, så Bica fortsat udvikler sig frem mod en skalerbar og international virksomhed med et stærkt brand.

Jobbeskrivelse

Du får en vigtig- og central rolle i at opbygge organisationen yderligere i takt med den vækst vi oplever. People management og opbygning af processer på baggrund af solide analyser vil have en centrale fokus, så vi fortsat får en organisation der emmer af energi, enkelthed og høj kvalitet i leveringen overfor kollegaer og stakeholders. Eftersom stillingen er nyoprettet, vil det i høj grad være op til kandidaten at skabe stillingen og prioriteringen sammen med direktion og bestyrelse.

Faglige kompetencer:

  • Du har en solid erfaring på CXO-niveau og har erfaring fra en større virksomhed kombineret med erfaring fra en ejer ledet virksomhed.
  • Du har som en minimum en Bachelor uddannelse.
  • Du har næse for et godt og fair købmandskab.

Personlige kompetencer:

  • Du har strategisk forståelse, med et operationelt afsæt vil du med pondus og format udøve et dynamisk lederskab, hvor du med energi og passion har en nysgerrighed og ”sult” efter at udvikle organisationen og skabe gode resultater.
  • Du er bevidst om og italesætter stærke værdier.
  • Du er kulturbærer med en åben og ærlig ledelsesstil, der fremmer et stærkt følgeskab.
  • Du motiverer med en naturlig autoritet, med klare signaler og saglig kommunikation – i både skrift og tale.
  • Med et analytisk DNA indtager du en væsentlig rolle i at udvikle driften og den fortsatte skalerbarhed af virksomheden.
  • Du skaber en god stemning omkring dig.
  • Du har fokus på kvalitet uden at det hindrer eksekveringen.

Vi tilbyder:

En spændende, selvstændig og udviklende direktørstilling i en virksomhed med høje ambitioner. Uformelt arbejdsmiljø med en god, direkte og uhøjtidelig omgangstone. Arbejdssted: Herning.

Ansøgning

UnikRecruitment bistår Bica ved denne rekrutteringsopgave. Bica vil ikke blive bekendt med den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale. For yderligere informationer om stillingen er du velkommen til at kontakte Partner Jan Lønstrup, UnikRecruitment på 40102139 eller jel@unikrecruitment.dk. Vi gennemgår ansøgninger løbende og afslutter processen asap, når den rette kandidat er fundet. Ansøgningsfrist er hurtigst muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Jan Lønstrup
jel@unikrecruitment.dk  
Tlf.: 40102139

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Vil du høre om løsninger, der gør affaldssortering nemmere?

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed. Vi tilbyder altid gratis rådgivning i forhold til valg af affaldsløsning, der matcher jeres behov og budget.

Udfyld formular og bliv kontaktet indenfor 1-2 hverdage.

Vi arbejder desuden tæt sammen en række forhandlere landet over. Forhandlerne tilbyder bl.a. konsulentbesøg og salg via webshop og fysiske butikker.