Carbi bliver til Bica

Det har været en stor beslutning at ændre virksomheden navn. Vi har altid været kendt under navnet Carbi, og nu skal vi og vores forhandlere, kunder og samarbejdspartnere vænne sig til at kalde os Bica. 

Bica er imidlertid ikke et navn, som vi skulle bruge lang tid på at finde. Vores produktserie har altid heddet Bica. Derfor var det nærliggende, at vi fremover hedder Bica, hvor end du møder os.

Kildesortering placeret i en kantine på en arbejdsplads

Samme høje kvalitet og design

Vi har de seneste år oplevet stor interesse og efterspørgsel på vores affaldssorteringsløsninger, og haft brug for at skabe en samlet identitet omkring vores virksomhed og brand.

Den store efterspørgsel oplever vi bl.a. qua de nationale krav fra myndigheder om affaldssortering på alle private og offentlige virksomheder. Derudover bunder den store interesse også i, at vores Bica affaldssystemer er skabt som fleksible moduler, der kan kobles sammen efter behov. Samtidig er de udviklet i et stilrent design, som passer ind i indretningen.

Så selvom vi skifter navn, så leverer vi stadig samme høje kvalitet og service.   

Sådan blev Bica til

En rigtig opfinder løser et problem for en bestemt gruppe mennesker. Sådan en opfinder er herningenseren Carsten Jansen. Han stiftede i 2008 virksomheden Carbi, og i 2014 udviklede han Bica-serien for at imødekomme behovet og den stigende efterspørgsel på at sortere affald i flere fraktioner. Igennem årerne har sortimentet vokset sig stort og inkludere mange modeller med forskellige funktioner. Men en ting er sikkert. Udgangspunktet er det samme: Affaldssortering skal være nemt og designmæssigt passe ind i indretningen.

Hvorfor Bica?

Derfor skal du vælge Bica

Samlet løsning – en leverandør

Vi kan levere alt til den samlede affaldssorteringsløsning. Direkte levering af fleksible affaldssystemer, piktogrammer, stof- og plastikposer, tilbehør og reservedele.   

Gratis rådgivning og konsulentbesøg

Er I usikre på antallet af affaldsbeholdere og placeringen af dem? Så kontakt os for gratis rådgivning. Vi kommer også gerne på besøg for at afdække jeres behov. 

Lagerførende i Danmark

Vi har et stort udvalg af Bica affaldsbeholdere på lager i Herning. Herfra leverer vi fra dag til dag. Ved bestillingsvarer er leveringstiden ca. 4-5 uger.  

Dansk design og funktionalitet

Vi har igennem de seneste mange år designet og udviklet affaldssorteringsløsninger og ved, hvad der virker og er efterspørgsel efter. Vores produkter er udviklet i tæt samarbejde med arkitekter, servicepersonale og ikke mindst brugerne.   

Mulighed for specialdesign

Står I med et helt konkret ønske til en totalløsning indenfor affaldssortering, så kan vi også hjælpe med det. Måske du har et specifikt ønske til indkastet, eller ønske om en unik farve eller logo på affaldsbeholderen. Så klarer vi også det.

Ansvarlighed

Vi har en klar ambition om at understøtte den bæredygtige udvikling i alt hvad vi gør. Vi har løbende forskellige tiltag i gang, der skal være med til at mindske vores klimaaftryk.

Populære beholdere til effektiv affaldssortering

Produkterne er designet, så de er nemme at kombinere og koble sammen til ét affaldssystem.

Vil du høre om løsninger, der gør affaldssortering nemmere?

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed. Vi tilbyder altid gratis rådgivning i forhold til valg af affaldsløsning, der matcher jeres behov og budget.

Udfyld formular og bliv kontaktet indenfor 1-2 hverdage.

Vi arbejder desuden tæt sammen en række forhandlere landet over. Forhandlerne tilbyder bl.a. konsulentbesøg og salg via webshop og fysiske butikker.